SharksiK napisał(a):

|
Rozumiem, że jeśli ktoś z zewnątrz wyjdzie z propozycją sponsoringu, to Wisła i tak bedzie musiała sie dzielić z UFA profitem? Jeśli to jest prawda, to nie mam ....a więcej pytań.
|
Mnie natomiast interesuje dlaczego umowa jest mocno długoterminowa.
Z tego też względu być może odpowiedź na większość pytań kryje się w warunkach współpracy i warunkach na jakich klub może odstąpić/rozwiązać umowę. Jeśli są one jakoś klarowne i mało uciążliwe dla klubu - nie ma problemu.
c. napisał(a):

|
(...) bo tymi slowami obrazil wszystkich tych, ktorzy byli obecni na stadionie w meczu z Zawiszą. Choc wiedzialem, ze to tylko kwestia czasu..
|
Spore pudło.
Akurat ta grupa się nie obraża i nie focha - dlatego była na Zawiszy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA