The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2014, 19:15
borys napisał(a):Wyświetl post
W wywiadzie z Bednarzem pierwsze pytanie i bardzo ciekawa informacja. 1/15 budzetu to 1 mln PLN. Czyli 15 mln budzet... czy ktos w lidze planuje miec mniejszy? To jest raptem niecale 4 mln EUR tyle co w normalnych ligach kosztuje lepszy grajek.
Przecież to jest kabaret. Debil z 60 mln, doprowadził do sytuacji gdzie budżet będzie na poziomie Piasta czy Ruchu.

Kompletnie nie zrobil nic by polepszyć sytuację Wiisły. Wszystkie jego słowa to kłamstwa i jak doskonale widac, jedyne co on obcioł to nasze przychody. Wydatki same z siebie zeszły.

!5 mln Ze tez jeszcze znajdują sie frajerzy i łykają farmazony tej łysej mendy.

Cytat:
Jacek Bednarz zapewnia, że pozyskanie partnera marketingowego nie oznacza zaniechanie własnych działań. - To nie działa tak, że podpisaliśmy kawałek papieru, umywamy ręce, siadamy wygodnie, wyciągamy nogi przed siebie i nic nie będziemy robić. My nadal musimy bardzo aktywnie w tym uczestniczyć i gdybyśmy patrzyli w ten sposób, to bylibyśmy bardzo nieuczciwi wobec UFY. Jeśli zdarzy się tak, że przyjdzie do klubu ktoś, kto zaoferuje nam sponsora na koszulkę, to będzie to nasz wspólny problem i profit.
Rozumiem, że jeśli ktoś z zewnątrz wyjdzie z propozycją sponsoringu, to Wisła i tak bedzie musiała sie dzielić z UFA profitem? Jeśli to jest prawda, to nie mam ....a więcej pytań.

Wychodzi na to że Bednarz wydzierżawił Ufa nasze prawa do wizerunku na 10 lat. Oni sa wlascicielem znaku , i maja gwarantowany procent z zyskow. Ciekawe za ile nas sprzedał?
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 02.04.2014 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.04.2014, 19:40
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe za ile nas sprzedał?
Za licencje (ekstraklasy).
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 02.04.2014, 19:55
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Za licencje (ekstraklasy).
W życiu w to nie uwierzę.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.04.2014, 20:03
Ja bym się bardziej skoncentrował na tej części wywiadu, która dotyczy frekwencji. Przecież tutaj zdradza znaczne objawy choroby psychicznej. Lekarz psychiatra, który chodzi na Wisłę jest w stanie natychmiast to zdiagnozować.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 02.04.2014, 21:39
SharksiK napisał(a):Wyświetl post

Rozumiem, że jeśli ktoś z zewnątrz wyjdzie z propozycją sponsoringu, to Wisła i tak bedzie musiała sie dzielić z UFA profitem? Jeśli to jest prawda, to nie mam ....a więcej pytań.

Wychodzi na to że Bednarz wydzierżawił Ufa nasze prawa do wizerunku na 10 lat. Oni sa wlascicielem znaku , i maja gwarantowany procent z zyskow. Ciekawe za ile nas sprzedał?

O to wlasnie chodzi.. jesli Ufa znajdzie sponsora to klub ma im za to zaplacic.
Ma im zaplacic za kazdy procent z zyskow, ktory im Ufa zagwarantuje.

A przeciez mozna bylo to zrobic tak, zeby cala ta kasa zostala w klubie i samemu wszystkim sie zajac.

Ale to tylko swiadczy zle o rzadzacych w klubie.. pracuja tam nieudacznicy wiec zawarli umowe z obca firma, ktora bedzie czerpac z tego zyski. Zyski, ktore powinny zostac w budzecie klubu.

Jak sie jeszcze okaze, ze klub ma zaplacic Ufa za znalezienie sponsora dla stadionu to juz bedzie gruba afera.. bo wiadomo, ze 100% kasy ze sponsoringu stadionu bierze miasto. A cos tam bakneli, ze Ufa ma sie i tym zając w ramach umowy z klubem.

Powiadam wam.. Lysego trzeba zawiezc jak najszybciej do Babinskiego.. bo z gosciem coraz gorzej.. a efektem tego jest jego ostatnia wypowiedz, w ktorej mowi "ze jesli dla pilkarza wazne jest wsparcie trybun to trzeba takiego pilkarza wymienic na lepszy model".
Po czym dodaje, ze "co z tego ze na stadionie jest 30 tys. fanow miejscowej druzyny, skoro przyjezdna potrafi z nią wygrac.."

O co mu wreszcie chodzi? chce ludzi na stadionie czy nie chce, wazna jest frekwencja czy nie, wazne jest wsparcie trybun czy nie? bo tymi slowami obrazil wszystkich tych, ktorzy byli obecni na stadionie w meczu z Zawiszą. Choc wiedzialem, ze to tylko kwestia czasu..
Ostatnio edytowane przez c. : 02.04.2014 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2014, 21:49
c. napisał(a):Wyświetl post
O co mu wreszcie chodzi? chce ludzi na stadionie czy nie chce, wazna jest frekwencja czy nie, wazne jest wsparcie trybun czy nie? bo tymi slowami obrazil wszystkich tych, ktorzy byli obecni na stadionie w meczu z Zawiszą.
Ja tam nie czuję się obrażony. I podejrzewam, że większość obecnych na meczu też nie.
Obecność kibiców jest ważna, ale nie od obecności kibiców ma zależeć dobre wywiązywanie się połkarzy z obowiązków.
Proste jak konstrukcja cepa.
I nie ma co rozkminiać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 02.04.2014, 21:59
No jasne to po kiego stadiony budowac. Na orlikach przeciez mogliby grac. Wiekszej glupoty dawno nie czytalem
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.04.2014, 22:04
Trzeba zrobić jakąś pikietę pod stadionem przeciw łysemu. Tego debila trzeba wywalić z tego klubu jak najszybciej!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:06
wiesniak84 napisał(a):
No jasne to po kiego stadiony budowac. Na orlikach przeciez mogliby grac. Wiekszej glupoty dawno nie czytalem
Kolejny, ktory ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Ale już się do tego przyzwyczaiłem na tym forum.

Może dobrze, że wyemigrowałeś?

palikot napisał(a):
Trzeba zrobić jakąś pikietę pod stadionem przeciw łysemu. Tego debila trzeba wywalić z tego klubu jak najszybciej!
Ano rób sobie pikietę....
Kogoś to w ogóle obejdzie?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.04.2014 o godz. 22:08.

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 02.04.2014, 22:08
No z Twojego posta wynika ze kibice sa wazni ale nie sa niezbedni. Ja z powodu mojej emigracji nie narzekam tak samo jak 20 milionow innych Polakow
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:16
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
No z Twojego posta wynika ze kibice sa wazni ale nie sa niezbedni.
Nie wynika.
Dobre spełnianie obowiązków nie może zależeć od liczby widzów, czy kibiców.
A frekwencja jest ważna, bo jest z tego jakaś kasa.
A nie dlatego, że zapewnia zwycięstwa. Bo nie zapewnia.
To powiedział Bednarz.
Widocznie za dużo angielskiego a za mało polskiego u Ciebie ostatnio.

ps. Masz szczęście, że mi się nie chce moderowac na Shoutboxie

Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:23
Z tego jest kasa.. wiec Bednarz traktuje Was jak $$$$ , nic poza tym.

Czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 02.04.2014, 22:25
https://www.youtube.com/watch?v=XuP8Xr9xWgA pierwsze lepsze co znalazlem akurat sprzedawczyka Wdowczyka no ale trudno. Jakby tych kibiców nie było, nie byłoby tej kasy z frekwencji. Jaky nie bylo kasy z frekwencji to by Bednarz nie mial z czego pilkarzom placic. Jakby nie mieli placone to na pewno dobrze by spelniali swoje obowiazki.
Przeciez to proste jak budowa cepa. Moze ty jednak sam po polsku dobrze nie rozumiesz?

poza tym smieszne te twoje wycieczki do tego ze jestem emigrantem w UK, dla twojej wiadomosci rozmawiam jeszcze po niemiecku i rosyjsku moze to ci pomoze rozwinac wachlarz uszczypiwych docinek
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 02.04.2014 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:25
c. napisał(a):
Z tego jest kasa.. wiec Bednarz traktuje Was jak $$$$ , nic poza tym.

Czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
A od czego on jest w tym klubie?
Od świecenia glacą zamiast jupiterów czy od pilnowania budżetu?
Pogódź się... parwie wszędzie traktują Cię jak $$$$
W każdym sklepie, w kazdym punkcie usługowym, w tramwaju i w pracy.

Przykro mi, że burzę Ci Twój niewinny obraz świata.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:28
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
https://www.youtube.com/watch?v=XuP8Xr9xWgA pierwsze lepsze co znalazlem akurat sprzedawczyka Wdowczyka no ale trudno. Jakby tych kibiców nie było, nie byłoby tej kasy z frekwencji. Jaky nie bylo kasy z frekwencji to by Bednarz nie mial z czego pilkarzom placic. Jakby nie mieli placone to na pewno dobrze by spelniali swoje obowiazki.
Przeciez to proste jak budowa cepa. Moze ty jednak sam po polsku dobrze nie rozumiesz?
Pozostaje jeszcze Ci wykazać jaki procent rzeczywistego budżetu klubu to wpływy z biletów.
Zwłaszcza na C.
I czy klub może bez tych wpływów piłkarzom płacić.

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:28
Cała ta "komisja" jak oglądam debatuje nad tym, jak ograniczać prawa obywatelskie, według czyjegoś widzimisię.
Persona non grata, według uznania - great!
Jeśli tak wygląda każda debata jak ta i tak niekompetentni ludzie ustanawiają prawo to ja się już nie dziwie, że w Polsce jest taki burdel... masakra

p.s Według tych debili, ktoś musi udowodnić swoich niewinność, jeśli ktoś uzna ją za niebezpieczną bez podania przyczyny! To jest niesamowite
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.04.2014 o godz. 22:34.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:29
Mnie juz on nie traktuje jak $$$, bo ja z tym delikwentem nie chce miec juz nic wspolnego i poki on jest w tym klubie na stadionie sie nie pojawie.

Ja Wisly, ukochanego klubu z ponad 100-letnia tradycjna, ktoremu jestem wierny od 1992 r. nie porownuje z punktem gastronomicznym, sklepem czy tramwajem.

Przerazajace.. dobranoc.
Ostatnio edytowane przez c. : 02.04.2014 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 02.04.2014, 22:32
....a zatrważający jest sposób argumentacji przez niektórych z Was działalności Bednarza...

edit by FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.04.2014 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 02.04.2014, 22:33
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje jeszcze Ci wykazać jaki procent rzeczywistego budżetu klubu to wpływy z biletów.
Zwłaszcza na C.
przeciez pisalismy o kibicach, ktorzy byli na meczu z Zetka

z mojej strony koniec bo to nie ma sensu takie przekomarzanie sie ide na zmywak zarabiac funciaki zeby zarobic na nowe BMW 5 i szpanowac po Krakowie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:33
Mnie juz on nie traktuje jak $$$, bo ja z tym delikwentem nie chce miec juz nic wspolnego i poki on jest w tym klubie na stadionie sie nie pojawie.

Ja Wisly, ukochanego klubu z ponad 100-letnia tradycjna, ktoremu jestem wierny od 1992 r. nie porownuje z punktem gastronomicznym, sklepem czy tramwajem.
No tak, bo Wisła, ukochany klub z ponad 100-letnią tradycją utrzymuje sie bez pieniędzy, stadion sam się opłaca, prąd i woda same się opłacają, piłkarze są prawdziwymi amatorami, a Cupiał obiecał, ze będzie do kibiców, zwłaszcza tych z C, dopłacał.

Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:34
I tylko dlatego prezes klubu ma mnie obrazac i wygadywac kocopoly?

jakos inni prezesi klubow szanuja swoich kibicow, dziekuja im za doping, licza na ich wsparcie, a nie traktuja jak pieniadze i nic poza tym.
Nie wygaduja durnych powiedzionek typu "przyjdz na mecz, bo musimy zaplacic za prad, tylko po to nam jestes potrzebny".

Dobrze, ze utwierdziles co poniektorych, ze Bednarz traktuje ich jak $$$. To kolejny argument zeby sie go szybko pozbyc.
Ostatnio edytowane przez c. : 02.04.2014 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:38

jakos inni prezesi klubow szanuja swoich kibicow, dziekuja im za doping, licza na ich wsparcie, a nie traktuja jak pieniadze i nic poza tym.

Dobrze, ze utwierdziles co poniektorych, ze Bednarz traktuje ich jak $$$. To kolejny argument zeby sie go szybko pozbyc.
Bednarz tez szanuje kibiców i dziekuje im za doping. Chce sie pozbyć tylko tych, którzy Wiśle szkodzą.

A że chce na nich zarabiać? Ty byś pewnie nie chciał? Ani SKWK nie chciało kasy? Po 1 zł od biletu?
Czy SKWK tez traktuje kibiców jak $$$$ ?

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:45
Bednarz tez szanuje kibiców i dziekuje im za doping. Chce sie pozbyć tylko tych, którzy Wiśle szkodzą.

A że chce na nich zarabiać? Ty byś pewnie nie chciał? Ani SKWK nie chciało kasy? Po 1 zł od biletu?
czy jak będzie zakaz stania na meczu, lub wychodzenia np do kibla podczas meczu a ty będziesz stał i wychodził a klub dostanie za to karę np za to zamkną stadion na 2 mecze i (B)EDNARZ będzie chciał się ciebie za to pozbyć ze stadionu, to będziesz stosował aprobatę do tego typu działań?

ostatnio edytowane by FraMat

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.04.2014, 22:49
Możesz mnie jeszcze zapytac o inne podobne zakazy?
Przychodzenie na mecz w czapce, trzymanie w kieszeni komórki, przywitanie się z sąsiadem?

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.04.2014, 22:56

Framat doprawdy irytujący jesteś i Ty jeszcze masz czelność apelować o "nie tworzenie podziałów" Określiłeś się, stanąłeś po stronie warszawskiego najmity, ale do cholery powstrzymaj się przed pomawianiem Osób, które nie mają ochoty podpisywać komunistycznych lojalek, że szkodzą Wiśle!
Czy SKWK złotówkę od biletu chciało przeznaczyć na własne cele, czy na pożytek Wisły i prowiślackie przedsięwzięcia
Zastanów się co piszesz, bo coraz bardziej się pogrążasz w tej paranoicznej przepychance. Chcesz chodzić na mecze to chodź (skoro nie razi Cię, że części Kibiców Wisły łysy najmita to uniemożliwił bez przyczyny), ale powstrzymaj się od komentarzy tego rodzaju.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.04.2014, 23:02
Możesz mnie jeszcze zapytac o inne podobne zakazy?
Przychodzenie na mecz w czapce, trzymanie w kieszeni komórki, przywitanie się z sąsiadem?
Mogę cię zapytać jeszcze co będzie jeśli klubowi zamkną stadion, za to, że jej kibice przekroczyli dozwoloną normę emisji CO2 wydychaną z płuc Kwestia tego, czy przestaniesz rżnąć głupa i czy w końcu rozumiesz, że obcinanie głowy przez to, że ona boli nie jest dobrym rozwiązaniem... ale nie podejrzewam cię o to, że to zrozumiesz. Dla ciebie najważniejsze jest, czy z jakiej litery napisane jest nazwisko miłującego nam prezesa klubu a to nie, by się zastanowić czy jego działania nie są przypadkiem są wymierzone tak naprawdę przeciwko klubowi, czy przypadkiem nie szkodzą klubowi, który traci na tym najwięcej.
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.04.2014 o godz. 23:07.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.04.2014, 23:11
borys napisał(a):Wyświetl post
W wywiadzie z Bednarzem pierwsze pytanie i bardzo ciekawa informacja. 1/15 budzetu to 1 mln PLN. Czyli 15 mln budzet... czy ktos w lidze planuje miec mniejszy? To jest raptem niecale 4 mln EUR tyle co w normalnych ligach kosztuje lepszy grajek.
Zapewne diabeł tkwi w szczegółach. Gdzie pada stwierdzenie, że chodzi o cały budżet klubu, a nie budżet płacowy, czyli część budżetu przeznaczona na wynagrodzenia? Akurat wątek 1 mln zł w wywiadzie (a dokładnie, cyt. "trochę ponad 1 mln zł") dotyczy właśnie wypłat.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Stary 03.04.2014, 08:32
Zwłaszcza na C.

Popełniasz jeden, istotny błąd FraMat w tych wyliczeniach. Siła bojkotu nie ma polegać na tym, że ~5k fanatyków nie będzie przychodziło na mecze, tylko na tym, że frekwencja spadnie diametralnie, bo nie będzie atmosfery, a same boiskowe popisy Burligi, Brożka, czy Urygi nie spędzą ludzi na trybuny. C+ też chyba nie będzie zainteresowane puszczaniem takich meczy w prime-time (casus niedawnego Legia - Wisła)
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 03.04.2014, 09:02
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Framat doprawdy irytujący jesteś i Ty jeszcze masz czelność apelować o "nie tworzenie podziałów" Określiłeś się, stanąłeś po stronie warszawskiego najmity, ale do cholery powstrzymaj się przed pomawianiem Osób, które nie mają ochoty podpisywać komunistycznych lojalek, że szkodzą Wiśle!
Znowu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. To zarząd klubu, To Cupiał i Bednarz uwazają, że uczestnicy akcji rzucania racami podczas meczu z Ruchem szkodzą Wiśle.
Ja tylko powtarzam to, co Bednarz powiedział
Czy SKWK złotówkę od biletu chciało przeznaczyć na własne cele, czy na pożytek Wisły i prowiślackie przedsięwzięcia
Czy Bednarz każąc płacic za bilety chce zysk z nich przeznaczyć na własne cele, czy dla dobra klubu? Więc nie piszcie, że traktuje kibiców tylko jako $$$$
Zastanów się co piszesz, bo coraz bardziej się pogrążasz w tej paranoicznej przepychance. Chcesz chodzić na mecze to chodź (skoro nie razi Cię, że części Kibiców Wisły łysy najmita to uniemożliwił bez przyczyny), ale powstrzymaj się od komentarzy tego rodzaju.
Bo Ty nie chcesz tego czytać? Na tym forum maja sie pojawiać tylko opinie z jednej strony?
palikot napisał(a):
Mogę cię zapytać jeszcze co będzie jeśli klubowi zamkną stadion, za to, że jej kibice przekroczyli dozwoloną normę emisji CO2 wydychaną z płuc Kwestia tego, czy przestaniesz rżnąć głupa i czy w końcu rozumiesz, że obcinanie głowy przez to, że ona boli nie jest dobrym rozwiązaniem... ale nie podejrzewam cię o to, że to zrozumiesz. Dla ciebie najważniejsze jest, czy z jakiej litery napisane jest nazwisko miłującego nam prezesa klubu a to nie, by się zastanowić czy jego działania nie są przypadkiem są wymierzone tak naprawdę przeciwko klubowi, czy przypadkiem nie szkodzą klubowi, który traci na tym najwięcej.
No więc, po zastanowieniu uważam, że nie sa wymierzone przeciwko klubowi.
Mam prawo mieć takie zdanie czy nie ma prawa mieć własnego zdania?
SkMk napisał(a):
Popełniasz jeden, istotny błąd FraMat w tych wyliczeniach. Siła bojkotu nie ma polegać na tym, że ~5k fanatyków nie będzie przychodziło na mecze, tylko na tym, że frekwencja spadnie diametralnie, bo nie będzie atmosfery, a same boiskowe popisy Burligi, Brożka, czy Urygi nie spędzą ludzi na trybuny. C+ też chyba nie będzie zainteresowane puszczaniem takich meczy w prime-time (casus niedawnego Legia - Wisła)
No to może SKWK niech sobie przeprowadzi ankietę, ale rzetelną, pośród osób, które nie przychodzą na C.
Pytaniem ankiety byłoby czy przychodzą na mecze Wisły dla atmosfery czy dla Wisły.
Mnie ta atmosfera wali.
Sto razy wolę Wisłę od atmosfery.

Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.04.2014, 09:08

Nie wygaduja durnych powiedzionek typu "przyjdz na mecz, bo musimy zaplacic za prad, tylko po to nam jestes potrzebny".

Szczególnie tych co rzucają petardy na boisko, tłuką innych kibiców i ewentualnie ostrzeliwują stadion racami z zewnątrz - pewnie za takie akty kibicowskiej miłości do podziękowań dodają darmowe karnety i karty kibica vip
Dyskusja jest o tyle bezsensowna, że przeciwnicy Bednarza raz zarzucają mu, że o kasę dla klubu nie dba bo frekwencję obniża, a za moment że kibiców traktuje jak $$ zamiast miłować ich miłością czystą - i to jest tylko jeden z wielu przykładów na demagogię, brak zrozumienia spraw prostych albo próby manipulowania faktami (apogeum to pytania o kolejne restrykcje typu "za stanie, emisję CO2 itp ).
Naumiejcie się oddzielać sentymenty kibicowskie od ekonomii i finansów to może będzie o czym rozmawiać.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 03.04.2014 o godz. 09:17.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów