Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2014, 17:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Napisałem "was" żeby jakoś określić grupę osób, które nie popierają SKWK, a nie po to żeby dzielić kbiiców - chociaż te podziały i tak występują i nie przez nazewnictwo tylko czyny i działania obu grup.
(...)
Ta walka z kibicami to same mnusy dla Wisły i dziwne, że tacy ludzie jak Ty czy Bednarz ego nie rozumiecie.
Sytuacja szkodzi obu stronom - tutaj się całkowicie zgadzamy. Natomiast chcesz przekonać mnie że w konflikcie Bednarza z SKWK chodzi o poglądy polityczne? Jak? Czym?

Przecież ewidentnie chodziło o kasę. Nie ważne czyją - obie strony zrobiły to co zrobiły dla kasy. Podkreślę - obie. Poszło o złotówkę, o marketing, o bilety, o kary. Nie o transparenty polityczne.

Dopiero po racach z Ruchem możesz mówić o zaproszeniu do gry reprezentacji pewnej opcji i zahaczać o politykę, jeśli uważasz ze to coś zmieni.

Powód bojkotu pełza niczym gąsienica, zmienia się koło zamachowe przedsięwzięcia (była złotówka, teraz jest walka z policją). Jest gorzej ale na własne życzenie stowarzyszenia. Nie dało się załatwić tej sprawy inaczej albo zwyczajnie odpuścić?

Ktoś wpadł na pomysł że racami czy policją przeciągnie zwycięstwo na swoją stronę. Gratuluje pomysłu. Z tego tez powodu mam nadzieje ze żadna ze stron nie wygra (ani klub ani SKWK) i będzie zmuszona do dialogu.

Edit:
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A może brak awansu do pucharów to jest dla nas zbawienie - głupio to brzmi ale... Jeśli Wislą będą zarządzać nieodpowiedni ludzie to może się powtórzyć sytuacja z ostatnego naszego podboju LM i dzięki pucharom wpadniemy w tarapaty finansowe.
Nie ma co tak kalkulować. Zakładam że Twoja wypowiedz nie jest podyktowana protestem. Wisła ma zawsze walczyć o najwyższe cele, a nie egzystować dzięki brakowi wyzwań.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.03.2014 o godz. 18:00.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując