Wyświetl pojedynczy post
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2014, 00:52
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
A możesz podać jakieś szczegóły co konkretnie ? Np jakieś konkretne zarzuty do Smudy ?

No to niestety dla Ciebie race zostały zdelegalizowany, do tego Tuskowi wojewodowie mają na tym punkcie fioła.
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty.

Co ja mogę Smudzie zarzucać? Mogę za nim nie przepadać czysto personalnie. To jego robota, dobrze mu szło, niech jego drużyna wygrywa a jak zaczną przegrywać to może trzeba go zmienić. Jednak to człowiek dwulicowy, te okołomeczowe sprawy rzucają cień na jego osobę, jednak nawet mimo to, dało się to wszystko trzymać za jaja. Smuda trenował, ja kibicowałem. Bierze kasę, przychodzi do pracy, na ślubowanie dzieciaków nie musiał ale w mojej ocenie powinien. Trudno. Dostał poparcie jakie chciał. Więc teraz on powinien iść do Bendarza i mu powiedzieć ' łysy dogadaj się z tymi kibolami bo piłkarze tego potrzebują, mamy co mamy, cudów nie będzie, możę być dobrze ale załatw to jakoś.' Życzyłbym sobie żeby tak było. Ze Smudą na ławce w mojej ocenie może być normalnie a prezes jakby był prezesem z prawdziwego zdarzenia, powiedziałby słuchaj Franz będzie ślubowanie dobrze by było jakbyś się pojawił.

Można zrobić wspaniały spektakl na trybunach bez rac, UW ma swoje wizje, czołówka kibicowska dla mnie, nie do każdej oprawy race pasują/są potrzebne. Jeżeli nikt na górze ich nie zalegalizuje a nie stanie się to w najbliższej przyszłości to sankcje dalej będą. Nie chce żeby na stadionach zapomniano o racach. Wierzę, że gdyby prezesem był ktoś z powołania to można by się jakoś dogadać żeby zbilansować kary (nawet przy chujowej sytuacji finansowej). Wrzucam na oprawy, wrzucę na kary. Przez dogadanie nie miałem na myśli, tego co proponował (wyparł się) łysy, żeby odpalić na Zawiszy bo na PB będzie mało ludzi. Grupy jak Ultra Wisła cenią sobie niezależność i nie ma tu miejsca na takie ustawki. I nigdy nie będzie.
Odpowiedz cytując