Wyświetl pojedynczy post
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2014, 00:27
David. napisał(a):Wyświetl post
Ty z tego jak rozumiem, chciałyś mieć pełny stadion, doping, dla tej drużyny, tego trenera, tego preseza, tego właściciela (co w całości da Wisłę - piłkarską). Też bym chciał, tylko okazuje się, że Wisła z tymi ludźmi obrała zły kierunek w moim odczuciu. I było wiadomo to dawno, że w Wiśle dzieje się źle, część zamiatano, cześć się rozchodziła po kościach. Kwestią czasu było, kiedy to .......nie. .......nęło.
A możesz podać jakieś szczegóły co konkretnie ? Np jakieś konkretne zarzuty do Smudy ?

David. napisał(a):Wyświetl post
Race. Wychowałem się na stadionie gdzie były race, wulkany, ognie wrocławskie, świece dymne. Uwielbiam ten zapach połączony z jeszcze świeża farbą z sektorówek. Jeszcze nie tak dawno gdy graliśmy z Sevillą byłą akcja sto rac na sto lat i co? Dało się. Race zostały zdelegalizowane. I teraz gdy kręciłem się dzisiaj przy stadionie widziałem ludzi, którzy szli na mecz, popijali piwko wysiadając z samochodów, czy przecinając Błonia, w świetle prawa wykroczenie. Mijałem 4 - 5 radiowozów przy Błoniach, każdego pilnowało 3-4 staczy, od KAŻDEJ grupy słyszałem po kilka ...., chujów i innych. I co? Jedni chcą pić w miejscach publicznych a ja bym chciał rac na stadionie. Takie porównanie, żeby właśnie uświadomić, że nikt nie jest święty ale ma inne priorytety.
No to niestety dla Ciebie race zostały zdelegalizowany, do tego Tuskowi wojewodowie mają na tym punkcie fioła.
Do końca rządów Tuska sytuacja się nie zmieni na pewno. Teraz musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy walka o race i ich odpalenie ma sens w takich okolicznościach ? Czy taki jest priorytet, co jest priorytetem dla Ciebie odpalenie rac i kolejny mecz przy pustych trybunach(trybunie). Czy wolisz dwa mecze bez rac z zajebistym dopingiem, flagami ? Jeśli odpowiesz, że race to faktycznie to nie ma sensu i czy z Bednarzem czy z kimkolwiek kto będzie prezesem cały czas będą zgrzyty.
Odpowiedz cytując