Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 11:22
Lenny_77 napisał(a):Wyświetl post
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata
hahaha prosze Cie przeczytaj co napisales i sie zastanow jeszcze raz hahahaha...
po 1 polska to nie anglia i daleko na do takich pieniedzy po 2 co maja wspolnego z tym kibice jesli uwazasz ze to wina kibicow ze poziom ekstraklapy jest taki no to nie mam pytan po 3 my nie damy zrobic z siebie za przeproszeniem cip to ze wychowales sie na nowym stadionie i za bardzo Ci europa zapachnialo to wasz problem otrzasnij sie. sory za skladnie pisane w amoku poziom niektorych osob mnie oslabia najchetniej poprosze o bana
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 21.03.2014 o godz. 11:25.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując