Fuks:
Nie podoba mi sie pomysł Bednarza z zakazami dla każdego, z oficjalnym (bo że nieoficjalnie policjantów było sporo to przecież oczywiste) wpuszczeniem policji na trybuny i pod stadion, ale to można krótko skomentować -
była akcja (race) to jest reakcja (policja).
Gwiaździsty napisał(a):

|
No popatrz, a Warszawie była akcja ? I zobacz jaka jest reakcja. Jest różnica ?
|
Jest !
Druzyna Legii gra przy pustych trybunach w jednym z hitów sezonu. Kolosalne straty ma klub a poślednio wszyscy w Warszawie.
Z resztą: czy jesteś pewny ze Lesniodorski przepraszał
wszystkich kibiców ? ... czy może tych którzy przez zadymiarzy nie mogą teraz zobaczyć meczów Legii
Bednarz po Cracovii wybłagał że zamknęli tylko trybunę C ..... a wiadomo ze groziły nam 2 mecze.
Gwiaździsty napisał(a):

|
Jasne, bohaterem jest ten co przyjdzie na 2 hity w roku, kupi sobie kiełbasę i przez cały mecz będzie sie nią zażerał.
|
Przestań już z ta kiełbasą .... sam kiedyś fundowałem naszym na wyjeździe dwie kiełbaski ... To nie grzech coś na ząb wrzucić ...
Są różne style kibicowania ... Naprawdę Gwiaździsty ja doceniam twój styl nawet mogę powiedzieć "szcaun"
ale nie obrażaj tych którzy inaczej kibicują ... to nic dobrego nie da.
Powtarzam: gdyby SKWK trochę inaczej rozegrało sprawę:
- wyjaśniło sprawę złotówki (zanim zaczęli wypuszczać race)
- napisało ze racowisko na Ruchu było błędem wynikającym z uzasadnionej desperacji
- nie wrzucało piknikowych kibiców do "ludzi bez szacunku dla samych siebie" itp (tak jak to ty robisz)
to cały stadion byłby za SKWK i wygladałoby to dużo lepiej a tak ?
mamy coraz większy rozłam ... a co najgorsze coraz mniej argumentów ... bo to że nie lubimy Policji jest (sorki) słabym argumentem ...