Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2014, 12:47
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze: bardzo pilnujesz zgodności wypowiedzi z tematem, ale sam robisz offtop. Jak masz jakieś osobiste żale do mnie to napisz na PW, bo nie ma sensu robić śmietnika z tematu osobistymi wycieczkami. Po drugie: zauważyłem, że czepiasz się ludzi mających zdanie odmienne od Twojego. Nie przeszkadzają Ci inne wypowiedzi nie na temat. Po trzecie: napisałem, a nawet zacytowałem do czego się odnoszę (oświadczenie SKWK). Jeżeli ciągle nie rozumiesz i czujesz się zdezorientowany, to przykro mi, ale to nie moja wina. Jeszcze raz proszę, jeżeli masz uwagi co do formy moich wypowiedzi to pisz na PW.
Po pierwsze - nie pilnuję zgodności wypowiedzi, tylko prostuję wypisywane przez Ciebie głupoty (tak, nikt tu nie wyraził woli zdymisjonowania Smudy a w poście, który rozpoczął dyskusję piszesz konkretnie do nas: "poczujecie się lepiej?").
Po drugie - już Ci kolega wyjaśnił powyżej - dziwne, bym "czepiał się" rozmówców, którzy wg mnie piszą do rzeczy (już pominę, że "czepianie się" to zwykła rozmowa z Tobą).
Po trzecie - napisałeś, że chodzi Ci o SKWK dopiero po moich "interwencjach". Wybacz, ale domyślać się nie mam zamiaru do kogo kierujesz swoje żale...
Odpowiedz cytując