dynek.pl napisał(a):

Zobaczymy. Mecz z Ruchem był piłkarsko i pod względem emocji dosyć ciekawy.
|
Zapominasz, ze na tym meczu bylo sporo osob z SKWK, kiboli, fanatykow, czy jak wy tam ich nazywacie.. i osoby, ktore popieraja dzialania SKWK.
Wtedy nie bylo nic jeszcze wiadome wiec kazdy poszedl na stadion, w tym ja, choc od nastepnego juz nie ide. Bo u nas nie ma Anglii i tu sie dla samej pilki sie nie przychodzi. Ale rowniez dla trybun.
silver03 napisał(a):

|
A teraz ktoś bardziej "kumaty" niech wyjaśni mi o co chodzi ze Smudą?
|
Kumaty nie jestem więc zacytuje wtajemniczonych:
Cytat:
|
Smuda przekabacał kogo trzeba mówiąc o kibicach, że to bandyci, z którymi nie wolno się dogadywać. Sądził, że nikt się nie dowie, lecz zapomniał, że ściany mają uszy, a przy jego dykcji i wysławianiu się jest słyszalny bardzo dobrze. I m.in przez Smudę nie doszło do złotówki od biletu i tym samym zablokował budowę pomnika dla Henryka Reymana. A za plucie na Reymana nie ma przebacz. Generalnie ma wyjebane na wszystkie akcje kibiców, dupy mu się nawet nie chciało ruszyć na ślubowanie młodych wychowanków Wisły (dla dzieciaczków to najważniejszy moment w życiu kiedy to pod sztandarem Białej Gwiazdy ślubują wierność Wiśle).
|
Co do SKWK to bardzo dobra decyzja. Robią tyle dobrego, a jakieś żmije jadowite kasają i kąsaja, piepszą niestworzone rzeczy, mylą osoby, przeinaczają fakty, widzą albo chcą widzieć 1% negatywu, a o 99% pozytywach już nie chcą wiedzieć (komentarze na wislaportal to jakiś ....a sajgon

) .. no to teraz oni sie tym wszystkim zajmą, cwaniaczki.