Wyświetl pojedynczy post
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 21:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
SKWK powinno rozmawiać z Cupiałem i tylko z nim.
Tylko z tych rozmów mało co wyniknie niestety, bo co z tego, ze Pan Cupiał daje zielone światło na niektóre akcje, skoro potem ktoś w klubie nagle zmienia zdanie, a winnego nie ma, bo każdy przerzuca odpowiedzialność na kogoś innego

GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.

Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki"

Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji.

Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka.

- Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.
Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty.

- Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie.
Czy Ty kiedykolwiek trzymałeś race w ręku? Aha, zapomniałem o tym, że race spadały z prędkością światła i to cud, że nikt nie zginął. Nie zdziwił bym się, gdybyś to Ty był tym dobrym obywatelem, który wysłał pismo do weszło.

Co do wiceprezesa. Co z tego, że był pod wpływem alkoholu? Ty nigdy nie piłeś? Nie stawiaj jakiegoś podziału, że osoba na jakimś stanowisku nie może się napić. A za to, że nie chciał wpuścić mundurowych, to każdy z nas powinien teraz stawiać mu kratę. Wiem, wiem, Ty pewnie wolałbyś, żeby psy wpadły pod restauracje, zawinęli wszystkich, przekazali prokuratorze i żeby wyłapali grube wyroki

bebeto napisał(a):Wyświetl post
Konflikt nie jest z SKWK.Konflikt jest z WSH które rządzi w SKWK.
Rekiny tak się interesują tym, co się dzieje na trybunach, jak ja losem sąsiadki.
Odpowiedz cytując