domin_czyzyny napisał(a):

takich tekstów jak Twoje jest wiele, część piszą ludzie którzy nie zdają sobie sprawy z sytuacji TS WISŁA, a część piszą po prostu parchy lub osoby wrogie TSowi. Kropla drąży skałę.
Dla wszystkich nas sytuacja i przyszłosć Wisły jest ważna, można mieć inne zdania na różne tematy, choćby SKWK. Ale nie powinniśmy tutaj propagować działania, które mogą szkodzić WIŚLE KRAKÓW.
|
Ale ja nie propaguję zachowań, które mogą Wiśle szkodzić. To, że wyrażam zdanie na ten temat nie ma na celu Wiśle w jakikolwiek sposób zaszkodzić, więc do parcha porównywać mnie nie masz prawa.
Piętnuję działania, które ty i wielu innych uważają za normalne, a które w gruncie rzeczy najbardziej Wiśle w ostatnich dniach zaszkodziły. Po takich akcjach, jak ta z derbów czy z soboty nie wyobrażam sobie, aby klub chciał negocjować ws. tej (jebanej) złotówki, bo trudno negocjować z ludźmi niedojrzałymi i nieodpowiedzialnymi. Jestem przekonany, że prawda leży gdzieś pośrodku i zapewne racja też gdzieś tam spoczywa, ale nie sądzę by klub mając wypracowany z SKWK kompromis ot tak się odwrócił od pomysłów proponowanych na początku przez SKWK.
Dlatego też twierdzę, że w ostatniej fazie negocjacji musiały wpaść dodatkowe "zapisy", na które klub nie poszedł - a kartą przetargową pewnie była kasa ze "złotówki" na oprawy i brak finansowej odpowiedzialności Stowarzyszenia za ewentualne kary. To są jednak tylko moje domysły, za które zapewne zostanę za chwilę zalany żółcią przez jedynych sprawiedliwych z sektora C.
Czekam z niecierpliwością na oświadczenie SKWK z dzisiejszego (?) spotkania.
Pozdrawiam, kończąc swoją aktywność w temacie, przynajmniej do oświadczenia.