Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 17:12
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
takich tekstów jak Twoje jest wiele, część piszą ludzie którzy nie zdają sobie sprawy z sytuacji TS WISŁA, a część piszą po prostu parchy lub osoby wrogie TSowi. Kropla drąży skałę.

Dla wszystkich nas sytuacja i przyszłosć Wisły jest ważna, można mieć inne zdania na różne tematy, choćby SKWK. Ale nie powinniśmy tutaj propagować działania, które mogą szkodzić WIŚLE KRAKÓW.
Ale ja nie propaguję zachowań, które mogą Wiśle szkodzić. To, że wyrażam zdanie na ten temat nie ma na celu Wiśle w jakikolwiek sposób zaszkodzić, więc do parcha porównywać mnie nie masz prawa.

Piętnuję działania, które ty i wielu innych uważają za normalne, a które w gruncie rzeczy najbardziej Wiśle w ostatnich dniach zaszkodziły. Po takich akcjach, jak ta z derbów czy z soboty nie wyobrażam sobie, aby klub chciał negocjować ws. tej (jebanej) złotówki, bo trudno negocjować z ludźmi niedojrzałymi i nieodpowiedzialnymi. Jestem przekonany, że prawda leży gdzieś pośrodku i zapewne racja też gdzieś tam spoczywa, ale nie sądzę by klub mając wypracowany z SKWK kompromis ot tak się odwrócił od pomysłów proponowanych na początku przez SKWK.

Dlatego też twierdzę, że w ostatniej fazie negocjacji musiały wpaść dodatkowe "zapisy", na które klub nie poszedł - a kartą przetargową pewnie była kasa ze "złotówki" na oprawy i brak finansowej odpowiedzialności Stowarzyszenia za ewentualne kary. To są jednak tylko moje domysły, za które zapewne zostanę za chwilę zalany żółcią przez jedynych sprawiedliwych z sektora C.

Czekam z niecierpliwością na oświadczenie SKWK z dzisiejszego (?) spotkania.

Pozdrawiam, kończąc swoją aktywność w temacie, przynajmniej do oświadczenia.
Odpowiedz cytując