Wyświetl pojedynczy post
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 11:25
Jak dla mnie to Bednarz kompromituje się raz za razem i jedynym logicznym czynnikiem dla którego to robi jest takie osłabienie drużyny by nie grała w pucharach (rozumiem że wysokie premie zrujnowałaby po raz kolwjny finanse Wisły i znów nastąpiłaby fala odejść ze względu na zaległości). Bo jak inaczej można nazwać:

- kolejne kompromitacje prawnicze (umowy z zawodnikami)

- wypychanie z klubu kogo się da bez następców na opuszczone pozycje

- spowodowanie konfliktu z C i nie chodzi mi o SKWK , bo to jest inna sprawa, chodzi mi o powiedzmy 5000 stałych klientów zapewniających wpływy do budżetu niezależne od poziomu gry i miejsca w tabeli - a mówienie że koszt zamknięcia jednej trybuny i unimożliwienie im zakupów na inne na jeden mecz jest niższy od potencjanych kar jest abstrakcją bo Ci ludzie mogą przestać chodzić przez powiedzmy 1 sezon i jaki będzie wtedy rachunek ekonomiczny ? Zwłaszcza jak Wisła u siebie będzie prezentować taką formę jak na wyjazdach czy z Ruchem ?

A najbardziej rozszmieszyło mnie zdanie że sam poprosi o zamknięcie stadionu - przecież to by było jawne działanie na szkodę spółki której jest prezesem a to już podchodzi pod K.K.

Inna sprawa że absolutnie nie popieram przerzucania rac na stadion bez kontroli gdzie one lecą ale rozumiem czemu miało to służyć
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując