element napisał(a):

Bardziej mi chodziło o konkretny, a nie pierdoły typu oprawy czy pirotechnika.
Oprawy i pirotechnika to coś normalnego na stadionach całego świata.
A jak ktoś jest uczulony na oprawę z "liściem" czy kibicem w kominiarce to powinien np. dołączyć do Wojska i przestać być taki piz.dowaty. Nie oczekuj opraw z kwiatkami i serduszkami. W związku z dziewczyną robisz za drugą dziewczynę? trochę jaj, męskości, jakiegoś charakteru..
|
"Filozofia" rodem z podstawówki -> męsko = chamsko. Inaczej "bez jaj". Szkoda komentować.
SharksiK napisał(a):

Wez chlopie ogarnij siebie i nie wycieraj mordki naszym klubem. Jeśli ty czegoś nie pojmujesz nie oznacza, że to jest idiotyczne, wręcz przeciwnie, świadczy to o twojej nieznajomości tematu. Środowisko, otoczka i fakty dotyczące naszego klubu są ci po prostu obce.
Szkodzeniu klubowi ...to wpadłeś na to sam? czy może wiesz coś wiesz o czym my nie wiemy? Podziel się informacją, nie bądz huj.
|
Już ci tłumaczę bo wygląda, że prostych rzeczy nie rozumiesz.
Tu jest podobnie jak w handlu -> JEDEN zadowolony klient przyprowadzi JEDNEGO nowego, JEDEN niezadowolony zniechęci DZIESIĘCIU.
Znacznie więcej szkody robi jedna oprawa chamska, głupia itp niż korzyści jedna rewelacyjna.
PR to dla klubu ważna rzecz, sportowo, finansowo i pod każdym względem.
Rozumiesz już o czym piszę czy jeszcze prościej muszę tłumaczyć
kot napisał(a):

Myślę, że jesteś w błędzie, ucinając tą dyskusję. To jest bardzo ważna dyskusja. ...
Nieszkodliwość oraz powszechna akceptowalność treści i formy tych opraw, powinny o tym decydować. To ważny instrument w nieszkodzeniu samemu sobie czyli kibicom Wisły Wiśle. Nie dziwię się, że nikt nie chce z urzędu dopłacać do opraw, po których klub musi jeszcze płacić ogromne kary. SKWK nie powinno łączyć opraw z pomnikiem Reymana itp idei, gdyż są to kompletnie różne historie. Jeśli tego nie zrozumie i nie dokona rozdziału tych spraw, automatycznie poświęci możliwość rozwoju na rzecz konfliktu. Wystarczy wspierać ultrasów od opraw na dotychczasowych zasadach, a nowe idee rozwoju klubu na zasadach oddzielnych.
Nie jestem członkiem ani adwokatem SKWK, ale doceniam ich trud, gdzie pozytywy całkowicie przesłaniają negatywy i trzeba to tym ludziom oddać i ich wspierać. Liczę na twórczą dyskusje i agitację na rzecz tych inicjatyw SKWK ze strony kibiców po każdej stronie tej dyskusji.
|
No właśnie !!