bódyń napisał(a):

|
Klub jakby wskazal tych ludzi, kazal pokryc kare i dal zakaz stadionowy to cos bys napisal? Ze przydupasy Tuska i takie inne rzeczy.
|
To nie klub ustalił takie zasady. To jest prawo Tuska i jego przydupasów i niech sobie je egzekwują wraz z milicją, przepraszam POlicją.
blackluk napisał(a):

domin_czyzyny tak kolego zagłosuj na PIS na pewno wtedy będziesz mógł odpalać race na stadionie. Człowieku ile ty masz lat? Goscie którzy nie mieli jaj żeby pokazać twarze narazili klub na straty, a mnie jako kibica który od 25 lat chodzi na mecze g interesuje ich manifestacja. Chcą coś zdziałać to niech to zrobią poza stadionem, a nie pajacują.
Jesteś zaślepiony i nie przyjmujesz żadnych logicznych argumentów, tak więc może przestaniemy dawać na oprawy, albo to co zostało zebrane teraz przekazane zostanie na pokrycie kary?
Czyn był skrajnie idiotyczny, a tych co go bronią nawet szkoda czytać, dlatego proponuje przycisk "ignoruj"
|
A czy ja napisałem, że na PiS trzeba głosować, a kibice odczują ulgę ? NIE!. Pierwotnie PiS wymieniłem z pozostałymi partiami establiszmentu, ponieważ PiS też ma wiele na sumieniu odnośnie kibiców, ale jednak zdecydowanie mniej niz TUSK i spółka i dlatego go wykreśliłem. Są Partie i Ruchy, które na tą sprawę patrzą inaczej, jednak nie jestem działaczem partyjnym i nie będę pisał kto to. Głównym winowajcą całkowicie absurdalnego podejścia do NORMALNYCH KIBICÓW I LUDZI jest TUSK. To On karze zwykłych kibiców, bardzo często swoich wyborców.