Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2014, 01:09
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że nie do Legii. To byłaby porażka także prestiżowa dla Wisły, a tak porażką jest "tylko" odejście kolejnego młodego wiślaka...

Patrzę sobie na profil Pawła na fb (na którym opublikował info o przejściu do Lechii) i potwierdza on tylko moją tezę, że chłop nie ma jaj, a tylko kulki.. Zamiast w wieku 18 lat zakasać rękawy i pokazać trenerowi, że warto na niego postawić (szczególnie, że rywalizuje z Burligą) to gość zawija kiecę i leci. Wiele może się nauczyć, zmienić ale charakter pozostanie więc wątpię, żeby furorę zrobił w przyszłości...
Dlaczego kulki nie jaja? Jest 1 w nocy, a Paweł siedzi na fejsie i komenty negatywne usuwa :/ no chyba, że uwierzymy że 100% kibiców cieszy się z jego decyzji
https://www.facebook.com/pawelstolarskiofficialFP
Jestem przekonany żeby tam poszedł, gdyby nie to że miałaby miejsce afera z tym, że byłby tu nie mile widziany i się przestraszył, taki typ, jak Bereszyński, tym bardziej że obiecali mu miejsce, bo Furman odszedł...

Ja się zastanawiam co na to Cupiał. Gdzie są teraz ci co tak o akademii pieprzyli
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.01.2014 o godz. 01:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując