Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2014, 23:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sorry Mistrzu, ale jak władasz do jednego worka Wojtka Kowalczyka, który jak na warunki krajowe był świetnym piłkarzem i Wolskiego czy Mikitę, to później pretensje możesz mieć sam do siebie.
Wicemistrzu - ale ja nie mam powodów by mieć pretensje do siebie, bo nie błądzę i nie wciskam głupot innym

Umieściłem ich tylko dlatego, że Shaggy wyraźnie ma pewien odchył na podgryzanie wszystkiego związanego z Legią przy byle okazji w związku z czym zasugerowałem by rozszerzył swoją listę przereklamowanych talentów na wszystkich piłkarzy Legii z oczywistym pominięciem wszystkich innych klubów, wszak tylko Legia jest be. Reszta cacy! Równie dobrze mogę tam wstawić Romka K. albo Dziekana.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
A to że udało się wam opchnąć kilku średniaków za nieprzyzwoite pieniądze - gratulacje. Nic. Pogratulować tylko obrotności.
O to w tym chodzi

I daj spokój z tym Gorawskim, akurat grał w lidze, gdy miałem największą "szajbę" na ekstraklasę i naprawdę dupy nie urywał. Piotr Piechniak. Zasłynął po latach, dzięki byłej niedoszłej i tyle. Zgodzę się więc, że był (jest?) niebanalny. A i chyba uczestniczył w wiekopomnym projekcie Górnik Zabrze w II lidze.

shaggy napisał(a):Wyświetl post
Ogarniaja to tylko kibce Legii z 0 22 na czele i dziennikarze z PS ktorzy wlasnie wciskaja tego przecietnego grajka do Arsenalu
Byle Stolarski może do Juve, to nasz do Arse nie? Nie rób jaj!

A poważnie - Furman poleciał do Tuluzy, kasa wpadnie, żyć nie umierać. Shaggy możesz dopisać kolejnego, który był chujowy i dał nam na waciki.

W ogóle dzień in/out, bo podpisaliśmy jakiegoś no name Portugala. Jak mówią głupsi We will see what time will tell.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 13.01.2014 o godz. 23:51.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując