milosz napisał(a):

|
Mozesz, mozesz .. pytać, ale nad przesłaniem oksymoronu o „jakości wzmocnień”, musisz pomyśleć samodzielnie, jeśli potrafisz..
|
nie potrafię. Żeby nie rozmywać dalej odpisz w koncu konkretnie jak to jest z jakościa wzmocnień?
Są wzmocnienia słabsze, mniej słabsze i bardziej słabsze czy jak to jest u Ciebie?
E: mogles sie chociaz postarac i wymyśleć coś co nie jest przykładem na wikipedii.
Czyli jak? Nie odpowiesz na coś co sam napisałes? Nic nowego z Twojej strony. Ciśniesz innym że myśleć nie potrafią, a jak ja głupi prosze o wyjaśnienie mi nieznanych kwestii o których sam napisałeś, móiwsz ze temat nie istnieje. Kiedys mialem szefa w pracy który pozjadał wszystkie mózgi i cisnął każdemu od idiotów, jednak On przy Tobie to jest pikuś.
E2;Ja Cie probuje obrazic? Chłopie, ja mam Cie w dupie o czym poinformowałem Cie rok temu, wyszedłem rowniez z propozycja wyjasnienia sobie wszystkich niesnasek podczas np. meczu czy czegokolwiek innego zwiazanego z Wisła na co nie przystałeś.
Napisałeś coś czego ja glupi człowiek nie rozumiem, wiec grzecznie dopytuje jak to w koncu jest ,a Ty zamiast odpowiedziec piszesz jakies pierdoły nie na temat. Poznałem juz Twoja taktyke, ale czy tak ciezko jest odpowiedziec na pytanie? Zachowałbys sie w koncu jak facet a nie jak dziecko internetu.