Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2013, 10:54
art napisał(a):Wyświetl post
Bardziej martiwące jest to co powiedział przed Pogonią:

Wisła nie ma komfortu szerokiej kadry i odejście z niej kogokolwiek będzie osłabieniem zespołu. - Na dzień dzisiejszy my nie możemy rezygnować z żadnego zawodnika, sami wiecie jaka jest kadra - przypomina Smuda. - Zobaczymy, czy uda się kogoś ściągnąć na nowy sezon czy nie, będziemy się starali. Ja myślę, że więcej niż 2-3 zawodników nie sprowadzimy. Ten zespół się nie zmieni, musimy bazować na tych dziesięciu, którzy bez przerwy grają. Ale może też ktoś odejść, musimy to brać pod uwagę.
Najważniejsze żebyśmy wyszli na prostą pod względem finansów , jak nie ma kasy to nie można się spodziewać wzmocnień na miarę Mistrzostwa - czy ono jest możliwe ? Jeśli na wiosnę nie będzie żadnych kontuzji , piłkarze przygotują się równie dobrze co przed rundą jesienną , gra ulegnie jeszcze poprawie , będzie większa systematyczność jeśli chodzi o dobre mecze a nie przeplatanie słabych z lepszymi to możemy popsuć nieco krwi Warszawce ale co jeśli trafią się dwie-trzy poważniejsze kontuzje , paru piłkarzy zjedzie nieco z formą , u głównych rywali do Mistrzostwa nie będzie tyle urazów ? Wg mnie miejsce na podium będzie w tym sezonie tak realnie patrząc bardzo dobrym wynikiem .

Zresztą słowa Bednarza o ewentualnych wzmocnieniach mówią wszystko:
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...mpaign=firefox
Ostatnio edytowane przez fanfan : 15.12.2013 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując