Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2013, 18:03
Rzeczywiście trochę się zagalopowałem. Nie można wszystkiego przypisać Macierewiczowi. Chodziło mi bardziej o całe środowisko PiSu i powiązane z nimi podmioty jak np Gazeta Polska.
Nie tyle mam pretensje o to wszystko do Macierewicza co właśnie do wszystkich, którzy zaangażowali się w sprawę Smoleńską na tyle, że chyba przestała się liczyć w tym wszystkim prawda a zaczęło się liczyć udowodnienie tezy, że to był zamach (stąd te wszystkie trotyle i zdjęcia usmiechnietych Tusków). A tak jak pisałem to wszystko przyczyniło się do zagmatwania sprawy i jej rozmycia, a były większe szpile, które można było wbić w Tuska (wrak, czarne skrzynki, ekshumacje, gadanie głupot o pijanym generale itp) niż ciągłe gadanie, że zamach na 100% był i wyciąganie do tego argumentów z dupy.
Tak się nie robi bo działa się na niekorzyść całej sprawy. A jestem pewien, że gdyby się skupiono na faktach a nie na domniemanych informacjach to więcej ludzi by miało ciśnienie na rząd Tuska za Smoleńsk. A tak to część jest odpychana od sprawy bo sobie myśli "co oni .......ą o tym zamachu ciągle", albo "tak tak, zdjęcie udowodniło, że był zamach".
Ale teraz to już po ptokach i można sobie gadać. Wyszło jak wyszło, moim zdaniem źle
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując