Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2013, 19:03
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Człowieku jesteś bezczelny.W kwietniu tego roku wygraliście po raz pierwszy po 16 latach przy Reymonta dzięki decyzjom sędziów pod przewodnictwem Siejewicza, który przestał być sędzią po tym jak wyszło na jaw, że obstawiał u buków.. A w lidze + niezawodny Pan Sławek wytłumaczył sytuację z Jarzębakiem w ten sposób, że odbył za mało treningów jako sędzia "zabramkowy".. Mam tutaj wklejać zdjęcie, czy może przestaniesz udawać, że nie pamiętasz tej sytuacji? Małpę w cyrku można wytresować żeby podniosła chorągiewkę w górę jak piłka przejdzie linię końcową. A od sędziego nie można wymagać takich umiejętności, bo odbył za mało treningów żeby móc orzekać, czy piłka pól metra za linią końcową to już aut, czy jeszcze nie aut. Przypomnę jeszcze, że w tym meczu Jodłowiec bezkarnie odbijał sobie piłkę ręka w polu karnym pod czujnym okiem tego samego sędziego. Dalej twierdzisz, że nikt wam nie pomaga ? Ta sytuacja była zwieńczeniem całej serii błędów w wiosennych meczach Wisły.

PS Nie rozumiem czemu moderatorzy tolerują obecność na tym forum kibiców innych drużyn..
a Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem przecież, żeby nie wymieniać akurat tego meczu z Wisłą, bo tam sędzia się nie popisał - nawet uważaj sobie, że był przekupiony. Chciałem inne spotkania, jak to ciągle Legii pomagają. W tym meczu Pareiko powinien dostać czerwo za atak kung fu panda w Koseckiego. Tego pewnie nie widziałeś.Może znajdziesz ze dwa spotkania gdzie pod Legię sędzia gwizdał, w reszcie prowadził dobrze lub ewidentnie gwizdał przeciwko Legii. Ale o tych spotkaniach niżej, w odpowiedzi do Drozda. Szkoda klawiatury na dyskusję z człowiekiem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Drozd no wymieniaj te mecze, wymieniaj, bo żeś się nawymieniał że szok. A oglądałeś np. spotkania Legii z Zagłębiem L, Górnikiem Z., Groclinem Warszawa czy Ruchem Chorzów w zeszłym sezonie? Pewnie nie, bo nie pokazywali w tvp :lol w tych meczach pewnie Legii też pomagali, albo np. w tym sezonie w meczu z Jagą na wyjeździe czy Lechią. Oglądałeś czy tylko piszesz, żeby pisać?

wolfy
j.w.
Wow, znalazłeś mecz z Pogonią, to wszystko? Czy coś jeszcze? To teraz zapoznaj się ze spotkaniami które wymieniłem Drozdowi. Miłego oglądania i rzetelnej analizy.

P.S. - a Leśny Was drażni. I dobrze. Takiego prezesa pro kibolskiego nie mieliśmy od czasów Pol Motu. Mi on pasuje, powywalał tych których powinien i jest git. Wy tego nie zrozumiecie, bo Was to nie dotyczy bezpośrednio. W tak krótkim czasie zrobił więcej dla kibolstwa na Legii niż kto inny w tej całej lidze. A Wy sobie patrzcie na niego przez pryzmat jego wypowiedzi itp, bo tyle Wam pozostało. My na własnej skórze odczuwamy jego działania.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.12.2013 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując