63.5 Kg napisał(a):

To ze SKWK to dla mnie banda debili pisałem już miliony razy..
Ale wracając do tematu, analizowalem te bramke i jestem tez zdania ze Guerrier wcale nie musial zdarzyć do tej pilki która coraz szybciej zaczela się zblizac do linii słupka...
|
hejR22 napisał(a):

|
skwk (specjalnie z małych liter) to debile!!! Niech lepiej zmienia tego smiesznego gniazdowego, bo aż wstyd przyjść na mecz jak ten debil się wydziera... a to, że jadą po boguskim to tylko pokazuje ich głupote, bo przecież bronią swojego pupilka Patrysia, który swoją grą nie daje nawet 1/3 co Boguski Wiśle! Ale to już się zmieni, bo na szczęscie mamy trenera, który nie lubi kmiotków takich jak Małecki i się z Wisłą pożegna i będzie grał tam gdzie jego miejsce czyli w 1 lidze.
|
Zapewne SKWK jest też winna dzielenia kibiców na gorszych i na lepszych...
To, że ktoś napisał niekumaty artykuł, to nie znaczy po pierwsze, że 500 zrzeszonych osób to debile, raczej debilem jest kto tak pisze. Po drugie chyba lepiej jest moim zdaniem wejść w merytoryczną dyskusję a nie rzucać inwektywami na całą organizację, i wykazać się przy tym odrobiną klasy a nie frajerstwem i hejtingiem. Nie każdy musi być guru odnośnie interpretowania boiskowych zdarzeń, ale mamy prawo przywrócić go do porządku w profesjonalny sposób a nie w sposób jaki jest reprezentatywny dla swego rodzaju gimbazy frajerstwa menelstwa i innego rodzaju patologi.
rafalek napisał(a):

|
Co poniektórym to chyba zimno spaliło styki... SKWK NIE MA PRAWA w taki sposób pisać o piłkarzu naszego klubu. Co to znaczy "bezczelnie ukradł gola"? Wg mnie i moich znajomych gdyby Boguski tego nie dobił, Guerrier wcale nie musiałby zdążyć do tej piłki zanim ta opuściłaby światło bramki, bo Boguski dobił ją już blisko słupka. Nie wiem co się stało z tą organizacją, ale nie jest dobrze...
|
Jezu nawet nie wiadomo kto to napisał a wy sensacje robicie. Zamiast brzdękać zróbcie akcje i napiszcie im maile z pouczeniem
Rustin napisał(a):

|
Bez przesady, żeby nagle bronić Boguskiego. Różni się od Małeckiego tym, że Patryk gra jak drewno dopiero od tego sezonu a Rafał już chyba trzecią lub czwartą rundę. Gdybyśmy tylko mieli porządnych skrzydłowych, to myślę, że zarówno Boguski jak i Małecki nie nadawaliby się nawet na ławkę.
|
To nie znaczy, że odrobina szacunku mu się należy...
rafkur napisał(a):

|
Może mi ktoś wytłumaczyć co Boguski zrobił Skwk? Jadą po nim za każdym razem jak po burej suce. Zero obiektywnej oceny. Boli ich, że więcej wnosi od ich idola? Tak czytam kolejne wypociny jakiegoś frustrata i zastanawiam się czy komuś już kompletnie odwaliło? Ok, Rafał ma swoje wady i zalety ale nazywanie go po akurat bardzo poprawnym występie "byłym piłkarzem" i "złodziejem bramki" ( która nota bene na 90% by bez jego dobitki nie padła) jest zwykłym chamstwem.
|
A ja w twojej wypowiedzi widzę brak obiektywizmu, insynuacje zawiść i chęć dojebania komuś. O to ci chodzi w pogrubionym fragmencie? Co masz na celu pisząc takie rzeczy?
Mogą go nie lubić mają takie prawo, ale o obiektywizm walczcie na stronie gdzie ten tekst się ujawnił a nie walcie żale wszędzie gdzie popadnie, wymagając obiektywizmu od kogoś a samemu zachowując się w żenujący i nieobiektywny sposób.