Wyświetl pojedynczy post
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2013, 14:43
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Tak więc przynajmniej na razie nie szermuj zbytnio tym brakiem oferty, bowiem ośmieszasz się po prostu. Poza kilkoma zgranymi sloganami RN jak na razie nie ma nic do zaoferowania. A pisząc o Bosaku zapominasz, że ten skądinąd bardzo inteligentny Gość był już w partii współrządzącej i z tego co pamiętam nie był tam pionkiem. Poza tym nie pisz do mnie w liczbie mnogiej, bo mam wrażenie jakbym z jakimś komuchem rozmawiał. Nie jestem politykiem więc z tym obciążaniem podatkami także racz się od.......ić. Akurat PiS podatki obniżał.
Skoro Twoi Przyjaciele byli na MN i szacują jego liczebność, to za kim podajesz liczebność uroczystości zorganizowanych przez PiS W jednym przypadku brzydzisz się (słusznie) szacunkami podanymi przez media reżimowe, by w innym je powielać Osobiście byłem w Krakowie i zapewniam Cię, że było przynajmniej z 10 tys. osób. Dzień wcześniej w Warszawie było ok. 30 tys. wedle szacunków organizatorów.
Widzę, że poparcie wprowadzenia stanu wojennego przez część środowiska narodowego próbujesz przemilczać, ale nie uda Ci się to.
Chodzi ci o Macieja Giertycha i jego Stronnictwo Narodowe, tak? Taki z niego narodowiec jak z Kaczynskiego prawicowiec. Ot wydelegowany przez pzpr do podpisania listy. Takie cos jak Poreba i jego Grunwald. W obecnych czasach narodowy socjalizm to jednak bardziej socjalizm niz murt narodowy a zarowno Giertych jak i Poreba byli zwollennikami interwencjonizmu panstwowego i jako takowych trzeba ich klasyfikowac.
Bosak owszem w wieku dwudziestu kilku lat dostal sie do parlamentu z ramienia LPR ale za wiele to nie mogl z wiadomych przyczyn.

Pisze w liczbie mnogiej bo jezeli utozsamiasz sie z jakas opcja strony politycznej i tak zarliwie jej bronisz, musisz tez wziasc odpowiedzialnosc za bledne decyzje jej liderow. Nie moze byc tak ze przypisujesz sobie tylko dobre (?) sprawy zalatwione przez partie, probojac ominac wtopy i przyklady niekompetencji.