Wyświetl pojedynczy post
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2013, 22:27
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Takie to dla Ciebie dziwne,że oczekują przeprosin?! nie wiem czy zauważyłeś ale została zaatakowana ich ambasada więc chyba logiczne,że nie będą udawać,że nic się nie stało.Przez bezmózgi które niszczyły teren ambasady teraz zagrożeni są Polacy mieszkający w Rosji bo kto wie czy jacyś młodzi ruscy nie skatują w odwecie jakiegoś Polaka .

Nie skąd. Przecież to naturalne że Polska zawsze przeprasza. Za obozy koncentracyjne, za Katyń, za Żydów wnoszących pozwy o miliardy złotych ...

Ty tak na serio czy ktoś Ci się na konto włamał?

Cytat:
Przewodniczący Dumy Państwowej, niższej izby rosyjskiego parlamentu, Siergiej Naryszkin wyraził nadzieję, że władze Polski jak najszybciej przeprowadzą dochodzenie w sprawie poniedziałkowego ataku na ambasadę Rosji w Warszawie i ukarzą winnych.

- Mam nadzieję, że polskie władze tak szybko, jak to możliwe przeprowadzą dochodzenie w sprawie poniedziałkowego ataku na rosyjską ambasadę w Warszawie i pociągną do odpowiedzialności winnych tego oburzającego wybryku - oświadczył Naryszkin, cytowany przez agencję ITAR-TASS.

Szef Dumy Państwowej zauważył, że "naród polski przeszedł zbyt ciężkie próby w walce z faszyzmem, by dzisiaj dawać szansę marginalnym elementom".

- Odwiedzając memoriał na terenie obozu koncentracyjnego Auschwitz-Birkenau widziałem, z jaką troską Polacy odnoszą się do tych dramatycznych stronic naszej wspólnej historii - dodał Naryszkin.

We wtorek Rosja przekazała Polsce stanowczy protest z powodu burd, do których doszło poprzedniego dnia przed ambasadą FR w Warszawie. Zażądała też od polskich władz oficjalnych przeprosin i zrekompensowania szkód materialnych
Raz. Przeprosiny powinny wyjść ze strony kacapa za dziesiątki lat pustoszenia tego kraju

Dwa. Patrz punkt pierwszy - totalna bezczelność i wyraźne zaznaczenie że jesteśmy kolonią radziecką

Trzy. Proponuję wzorować się na najlepszych i podobnie jak to kacapy prowadzą szybko śledztwa dotyczące naszego kraju poczekać z 10 lat i przesłać im przedawnienie.

Fakt powoływania się na obozy koncentracyjne, jak i cała wypowiedź jest skandaliczna.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 12.11.2013 o godz. 22:29.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując