Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2013, 10:30
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Piotrek od tygodnia jest z drużyną, pierwszy mecz od początku rozegrał. Cały zespół grał TRAGICZNIE. Z jego oceną bym się jeszcze wstrzymał. Taka po jednym meczu to dupa a nie ocena -> no offence Globus_OHM

Patryk niestety już od dłuższego czasu prezentuje się bardzo bardzo słabo. Boguski jest mega słaby. Ale po nim przynajmniej nikt się wiele już nie spodziewa. Mnie najbardziej irytuje jak przy 9 na 10 główek on jedynie markuje wyskok, boi się każdego przeciwnika (nawet chodzącego w niższej kategorii), o braku wyjścia na pozycję, dryblingu czy podania do przodu nie wspominając. Niestety gdyby obecnie za niego Mały wszedł do pierwszego składu, efekt byłby nielepszy.. Może jedynie przyjemniej by się na jego walkę na boisku patrzyło. Ale to taka w zasadzie kosmetyczna zmiana..
W kilku meczach tak próbowałem zwrócic uwagę na Boguskiego, ale kurcze no właśnie jak to zrobic kiedy mecz ogląda się w TV. a on raczej chowa się przed kamerą ... I zawsze soczyście się irytowałem, co on robi na tym boisku. Kilka razy jednak po takich wiązankach w domowym zaciszu, bęc Boguś strzela bramke, asystuje, albo od niego wychodzi podanie inicjujące akcję bramkową. Taki można powiedziec cichy zabójca, ale jednak irytujący. Można powiedziec, że przyjął poziom Kirma, chociaż tamten w reprezentacji się wyróżniał.

kristos napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że nie na 10 lat .
Ja wiem ,że wczoraj wybronił kilka sytuacji w meczu z tymi paralitykami , ale główne jego wady to przede wszystkim gra na przedpolu i wprowadzanie piłki do gry - prawie w 100% wykop na połowe przeciwnika a to daje zazwyczaj strate i narażenie sie na kontre. Wczoraj naliczyłem takich wykopów chyba 10.
Chyba wiesz jak w poprzednich latach wyglądała obsada bramki w Wiśle Kraków. Na ogół wypuszczało się zgraje ludzi z siatkami, którzy kolesia który na ich oczach złapał piłkę w ręce, zaciągało się go na testy i na ogół wypuszczało gdy się okazało, że wcześniej jeden jedyny raz złapał piłkę i już tego nie powtórzył.
Jeśli chodzi i Miśka to momentu kiedy debiutował zrobił i tak już dośc duży postęp w grze nogami, cały czas nad tym pewnie pracuje i myślę, że będzie coraz lepiej.
Jak najbardziej wypadało by z nim kontrakt przedłużyc, a jak by trafili lepszego bramkarza no to będziemy mieli rezerwowego.
Co jak co ale na dzień dzisiejszy trzeba wzmocnic inne pozycję niż bramkę.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując