Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2013, 14:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8 gdy dołączają zespoły z ekstraklasy. Tak więc nie rób z siebie zabawnego bardziej niż jesteś.
1/4: Wisła - Jaga(ekstraklasa), Olimpia - Legia(1 liga) - w koncu Legia ma latwiejszego rywala od nas
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP) - tu tez ma łatwiejszego rywala, który był w tym czasie kompletnie bez formy. Wystarczy sobie tylko przypomniec ten czas.

Chyba jednak jestes bardziej tępy niż myślałem

He, he, he nie ma sędziów z PZPN-u i zaczynają się płacze jak Kubuia Koseckiego . Przy Pskicie cwaniakowałeś a teraz co ? już przekrety, bolszewik itp. ? . Centralka już was w świecie nie wybroni jak w lokalnym grajdołku. Boli to , co nie ? Przyzwyczajenie ?
Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.10.2013 o godz. 14:46.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując