Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2013, 15:11
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ten temat jest specyficzny. Jakakolwiek interwencja moderatora powoduje, że osoba ostrzezona czuje sie dyskryminowana i wyciągane sa daleko idące wnioski co do profilu moderacji. Zbyt daleko idące.
Ty, Drozd, tez nie jestes bez winy. Też często traktujesz oponentów niemerytorycznie.

Oczywiście, mogę od tej chwili "nagradzać" każde niemerytoryczne wpisy ostrzeżeniami, a potem banami.
Podejrzewam, ze wtedy dyskusja szybko się zakonczy z powodu braku dyskutantów, a moderatorowi przypnie się łatke, albo "leminga", albo "pisiora"

A co tam zaryzykuję. Potem w dorocznym TWSDAwards otrzymam od wszystkich bana...
Pewnie, że nie jestem, bo nie mam zamiaru pozostawać dłużny. Od kiedy to "leming" jest określeniem obraźliwym? Zamiast leming mogę przerzucić się na flaming. To określenie też zostanie zrównane w swojej wymowie z "pisiorem"? A może jednak do pisiora bardziej przystaje popapraniec niż leming?

Przymiotniki to części mowy bez których ciężko się wyrażać. Więc bez przesady. Cała sprawa w tym że jak już ktoś określa, nazywa czyjeś zachowanie to winien uzasadnić wystarczająco przyczynę takiego czy innego określenia. I tym uzasadnieniem powinien się zajmować moderator. Bo za chwilę banem będzie karane nazwanie kogoś młodym wykształconym.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze to chyba ktoś tu zapomniał przeczytać regulaminu forum jeżeli uważa, że można kogoś nazwać debilem.
Ktoś kto co rano wali kupę na własną wycieraczkę, kim jest? Jeżeli ta sama osoba wszystkich którzy tego nie robią nazywa oszołomami i sekciarzami to jak ją określić. Nie określać? To za chwilę znajdzie się kolejny, który będzie walił na swoją wycieraczkę i sąsiada którego najbardziej nie lubi, a jak mu ktoś zwróci uwagę to odburknie "spadaj oszołomie ja mam własne zdanie i nic ci do tego". Jak zbuntuje się sąsiad odpowiedź prosta " udowodnij, że to ja" tylko nie waż się nazywać takiego zachowania bo nie wolno... mógłbym się wówczas poczuć obrażony.

Tak to ma wyglądać?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.10.2013 o godz. 15:29.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując