Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2013, 10:21
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie,oczywiscie.Tak sie zastanawiam po kiego grzyba w ogole te lige rozgrywaja.Decyzja juz przeciez zapadla.
Stanowski,PS,Oblesnoworski,Lukasz et consortes juz zadecydowali-Mistrzem bedzie (juz jest?)Legia.
(...)
Mam nadzieje ,ze rowniez w niedziele nasze orly tez sie nie podporzadkuja odgornie podjetej decyzji.
Hubert juz na zasluzonej emeryturze wiec coz stoi na przeszkodzie ?
Jak uda sie postawic na nogi Brozka i Stiepe to pojedziemy z nimi jak z fura gnoju.
Nie w tym kontekście się wypowiedziałem. Przekaz był jeden - jeśli L odskoczy nie będzie miało większego znaczenia że:
palikot napisał(a):Wyświetl post
(...) punkty są dzielone przez 2
IMHO mistrzostwo nadal zdobywać się będzie tak jak do tej pory, czyli wygrywając z drużynami z dołu tabeli (z grupy spadkowej).

Co do reszty - oby.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując