Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2013, 12:28
OT/
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
... nic dziwnego ze Dariook kazal mu milczec. Sam sobie winien i tyle ....

Pomyliłeś osoby 'moderatorów'.
Nie ma to jak odwrócić kota ogonem - 180 stopni jak od linijki.

---
Co do meczu ....
Jestem zadowolony. Remis daje następny punkt którego nam trzeba. Imponująca seria bez porażki - jest coś co nas wyróżnia od reszty, jest czym się chwalić.
To że gramy piach a Brożek marnuje setki - żadne zaskoczenie, w końcu niedaleko pada jabłko od jabłoni. Inaczej być nie mogło, Paweł w statystykach tak ma.

Co do Smudy...
Byłem jego zdecydowanym przeciwnikiem, ale Franciszek już wybronił się wynikami. Jeśli tylko znajdziemy się w grupie 'mistrzowskiej' uważam że był to bardzo dobry wybór. Smuda ma u mnie duży kredyt zaufania, pewnie długo o nim nic złego nie powiem. Jak sobie przypomnę Kulawika czy Probierza... czuć różnicę którą robi doświadczenie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując