Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2013, 10:19
willow napisał(a):Wyświetl post
Panowie, spokojnie. Jak dla mnie, cała ta dyskusja jest wynikiem pewnego nieporozumienia. Jestem przekonany, że FraMat - zresztą podobnie jak ja - zdaje sobie sprawę, w jakim punkcie finansowo - organizacyjno - kadrowym znajduje się nasz klub i że wyniki i miejsce w tabeli są zaskoczeniem dla wszystkich, włącznie, jak sądzę, z samą drużyną i trenerem.

Ale na miłość Boską to nie oznacza, że nie wolno komukolwiek z nas powiedzieć coś złego, wyrazić słowa krytyki... no bez jaj... Skoro już czepiamy się tego biednego Brożka (ja akurat uważam, że gra świetnie ostatnio), to powiedzcie sami, skoro zagra kiepski mecz, to co? nie można wyrazić tego na forum? Jeśli zagra dobrze, to pochwalić można, a jak zagra źle to morda w kubeł?

Czy na tym forum obowiązuje zasada, że piszemy o Wiśle dobrze albo wcale?
Nie tędy droga.

Nie mam nic przeciwko krytyce - o ile jest oczywiście merytoryczna - ani przeciwko wyrażaniu jej na forum. Żyjemy w wolnym kraju, forum jest platformą wymiany zdań i opinii i jeśli ktoś uważa, że jakiś piłkarz zagrał słabo, to ma prawo tak myśleć i tak pisać. Podobnie jak ktoś, kto sądzi, że tenże piłkarz zagrał zajebiście. I wyzywanie tej osoby od "kauflandów" jest przesadą.

o.
Merytoryczna krytyka w wykonaniu Framata?

Zachowal by przynajmniej minimum przyzwoitosci i zaczekal do konca spotkania . Niestety za dlugo dobre wyniki trzymaly go w blokach, na uboczu.Wiec juz o godzinie 18.51 ironicznie swiecil triumf upadku Brozka.

Jesli jest taki swiadomy naszej sytuacji, jak zapewniasz, to chyba powinien zaczac sie martwic, napisac cos sensownego lub poprostu sie zamknac jak nie mial nic do przekazania.

Niestety ale Wielki Moderator pojawia sie tylko przy niepowodzeniu. A ze psioczy jak zyd to nic dziwnego ze Dariook kazal mu milczec. Sam sobie winien i tyle.

A straszenie banem to zenada i oznaka slabosci. Moderatora tak ponioslo ze chyba rzeczywiscie ma cos na sumieniu.
Kazdy Wislak taki tekst w swoja strone skwitowal by szyderczym usmieszkiem, hmmm kaufland mu tak zawadzal? To bardzo ciekawe gdyz ostatnio byl barxzo zniesmaczony nazywaniem pasiastych, ....ami ! Mial pretensje ze nikt nie daje banow za brak szacunku do kolezanki.

Zblaznil sie ta akcja z Dariookiem i tyle. Teraz sam powinien sobie bana dac, jesli umie przyznac sie do bledu.
Odpowiedz cytując