kamikaze napisał(a):

|
Powinno się trochę myśleć i nie wklejać czyjegoś zdjęcia (zakładając, że rzeczywiście jest prawdziwe) i naśmiewać się z niego. Przecież on może sobie coś zrobić.
|
Dałem tylko link do istniejącego zdjęcia, które jest na tym forum już od dawna:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1126368
Z tego co pamiętam, to zdjęcie wrzucił w sieć sam Pysio by się pochwalić "rzeźbą".
A samo zdjęcie to idealna ilustracja człowieka, który wyzywa innych od totalnych nieudaczników, bo sam jest wielki masta : "Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk".
"Takie gazety, radia i telewizję czytają, słuchają i oglądają ludzie którym w życiu nie wyszło bo są totalnymi nieudacznikami."
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"