Tarann napisał(a):

Dziwne, że takich argumentów nie przedstawiałeś przy pożegnaniu Radka. Jak dla mnie nie liczy sie miejsce urodzenia tylko wkład w klub. Szkoda że wiele osób ma podwójne standardy w tej kwestii.
|
Radek a Frankowski to dwie różne osobistości.
Franek tak szybko uciekł, że nie zdążono mu oficjalnie podziękować.
I odpowiedz mi na pytanie co ma do tego SKWK gdzie Frankowski zorganizował mecz? SKWK ma organizować mecz pożegnalny dla Franka na orliku w Nowej Hucie?

przeciez to Frankowskiego decyzja co zrobił i gdzie co organizował. Nawet nie wiedziałem, że on jakiś mecz organizuje (i pewnie 80% kibiców tak samo)
Chciałeś to mogłeś mu zorganizować mecz. Pod warunkiem, że masz kilkadziesiąt tyś zł. do wydania na starcie.
On sobie dla siebie i paru kolegów z druzny zorganizował mecz. Nie dla nas czy dla Ciebie. Ot takie spotkanie we wspólnym gronie.
I zdecyduj się o co Ci chodzi.. o Skorżę, o odejście Franka, o SKWK, o mecz pożegnalny..
musisz zrozumieć że opinie na temat Franka są podzielone, nie tak jak w przypadku Sobola, wobec którego nie ma wątpliwości żaden kibic.
Dlatego niepotrzebnie odgrzewamy kotlet, dla Ciebie to była legenda, dla mnie szczur, który jako kapitan uciekł z tonącego statku. I wielu podobnie myśli jak Ty i wielu podobnie myśli jak ja. Tyle.