Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2013, 16:01
cfa napisał(a):Wyświetl post
Ale to jest bardzo na wyrost powołanie, nie wiem czemu doszło do czegoś takiego. Ale mam nadzieję, że zmotywuje Pawła do jeszcze lepszej gry w barwach Wisły.
Jak już Fornalik młodzieżówkę rozwalił, to mógł też zabrac im Stępińskiego ...
A kogo mial powolac.

Milik i Sobiech sie posypali wiec jedyna mozliwoscia bylo powołanie kogoś z krajowego podwórka. Mógł być Saganowski, Buzała Nikita, jest Brozek. Dla kazdego powolanie bylo by z koniecznosci, zreszta jak papatrzymy na wyczyny naszych kopaczy w swoich klubach to 2/3 kadry dostało powołanie na wyrost.
A moze inaczej. Fornalik z gówna bata nie ukręci więc to bardziej on jest ofiara całego zamieszania.

I jeszcze jedno.
Naprawdę, czasami radzę samemu pomyśleć i napisac cos od siebie a nie powielac zjebanego toku myslenia jakiegos stanowskiego.
Uwierz mi, nawet jesli bys się mylił to jednak szanowal bym twoj punkt widzenia a w takim wypadku niestety bez sensu jest dyskutować

Idiocie stanowskiemu, prywatne żale, czy chec robienia smrodu przysłania logiczne myslenie. Pierwsza kadra narodowa jest priorytetem a Fornalik jej selekcjonerem więc jeśli on uzna że potrzebuje zawodnika x to znaczy ze go potrzebuje. Jesli dziekuje zawodnikowi y to wraca do domu no chyba ze chce go trener mlodziezowcow, to jedzie na U21.
Weszlo powinno te podstawowe zasady znac jak nikt inny, podobno znaja sie na piłce...chyba ze bardziej kreci ich sianie fermentu i beka z gimbozy, ktora widac po komentarzach łyka wszystko jak "dzieci z dworca zoo". Tok myslenia adekwatny do poziomu i wieku swoich odbiorcow.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując