|
Ten Brazylijczyk musi być naprawdę bardzo słaby (albo bardzo drogi w utrzymaniu) skoro nie zdecydowali się podpisać go choćby na rok mimo takiej posuchy kadrowej.
Dziwi mnie ta decyzja, bo przecież w tej chwili Broziu nie ma nawet symbolicznego zmiennika, tzn. kogoś, kto mógłby chociaż próbować udawać typową dziewiątkę. Kogoś, kto będzie przynajmniej umiał grać tyłem do bramki i wygrać parę pojedynków główkowych. Jak dla mnie to proszenie się o kłopoty.
Przyjdą kartki i kontuzje, krótka ławka przełoży się na stratę paru (oby tylko tylu!) cennych punktów, a wtedy wszyscy warszawscy dziennikarze i w gorącej wodzie kąpani krakowscy kibice rzucą się z zębami na trenera, jak to drzewiej w takich sytuacjach bywało.
Mam nadzieję, że nie stracimy przez to tej fajnej, pozytywnej atmosfery, która w ostatnich tygodniach wytworzyła się wokół naszego Klubu...
Nie chcę zostać źle zrozumiany, ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że finansowo nie wyszliśmy jeszcze na prostą i nie spodziewałem się w tym okienku żadnych spektakularnych transferów, ale byłbym spokojniejszy, gdybyśmy mieli na ławce chociaż jakiegoś "napastnika" ze szrotu. Bo chyba nikt nie chce powtórki z Gułą/Boguskim na szpicy.
Ostatnio edytowane przez Deever : 29.08.2013 o godz. 13:58.
Co to k***a jest "rów widokowy"?
|