Dariook napisał(a):

Acha, to brak pochopnego kopa w dupe nazywasz kuriozalnym? Powinno być jak zawsze czyli ...
Poranna gazetka...but w psa...piana...
Sms1: Zwalniam Cię!...
Sms2: Co teraz Zdzichu? Krystian wyłączony, o 20 u mnie! W....iliście mnie!
|
pochopnie to teraz zatrudnili zdzicha i łysego. Ci ludzie po wsze czasy będą kompromitować Wisłę dopóki będą siedzieć na dupsku w zarządzie.
Irytujące jest to, że nagle znalazły się pieniądze na transfer napastnika, wcześniej Pan Bednarz po wielokroć powtarzał, że pieniądze się znajdą jak kogoś sprzedadzą. Chavez podobno nie idzie do Puebli, to skąd te pieniądze?
Powiem tyle - za rok przychody będą o kolejnych 43 procent niższe w stosunku do roku poprzedniego. Dlaczego? Nikt na Wisłę, która będzie przegrywać mecz za meczem nie będzie chodził. Zdecydowaną większość ludzi interesują zwycięstwa, nie kibicowanie klubowi. Większość ludzi chodzących na mecze interesuje dobra piłka, dobrzy piłkarze, a nie młodzi nieudacznicy. Zakładam, że niestety Pan Bednarz tych młodych bardzo mocno skrzywdzi, nabawią się kontuzji bardzo szybko, potem będą przychodzić coraz młodsi. Niewykluczone, że w najbliższym czasie Wisła będzie miała kłopoty i prawdziwy "zalew" kontuzji. Ci młodzi jeszcze nie są tak dobrze ukształtowani fizycznie niż ich starsi koledzy - polska liga jest siłowa - watpię w to, by Wisła osiągała w związku z tym jakieś większe sukcesy.
Nadto, odnośnie zarzucanego mi gdybania - ja to wiem, że gdyby Maaskant był, Wisła grałaby lepiej i osiągnęłaby lepszy wynik w pucharach czy w lidze. Bo to Maaskant miał klucz do całej tej układanki i mógł to w ciągu kilku miesięcy lepiej poukładać. Generalnie pochopne zwalnianie trenerów, którzy wnoszą jakość do gry zespołu to s....ysyństwo i rozwalanie budżetu.