Wyświetl pojedynczy post
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2013, 22:29
Oglądałem oba mecze przez Ciebie komentowane i od razu zaznaczę, że jestem Twoim zwolennikiem. Moim zdaniem masz świetny głos do komentowania, a jak się Ciebie posłucha to ciężko uwierzyć, że masz dopiero 17 lat. Jest jednak kilka rzeczy, nad którymi musisz popracować. Nie wiem może wynikało to z nerwów, bo to dopiero Twój 2 mecz, ale mnie bardzo raziły wtopy typu "wspomaga go w sukurs" lub "konstruują atak ofensywny". Ktoś może "iść w sukurs", a atak z założenia jest ofensywny Jak ktoś już wspomniał często używasz słowa futbolówka, postaraj się używać go zamiennie z piłką. Trochę dziwnie też brzmi jak mówisz, że kogoś zapuszkowali możesz powiedzieć, że wzięli go w kleszcze bądź, że został otoczony przez rywali powinieneś też starać się bardziej panować nad emocjami i czasami jak nic się nie dzieje uspokoić głoś, ale ta umiejętność zapewne przyjdzie z czasem. Póki co moim zdaniem powinieneś oglądać jak najwięcej meczy, wsłuchiwać się w komentarz i starać się naśladować. Osobiście polecam komentarz Marcina Rosłonia, bo mimo że Legionista to mądrze gada trzymam kciuki za Ciebie i powodzenia.
Odpowiedz cytując