Wyświetl pojedynczy post
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2013, 14:56
Barti napisał(a):Wyświetl post
Pan B.C. jest ode mnie starszy - mógł chodzić na stadion przede mną - pełna zgoda. Zgody na utopienie klubu nie będzie i uwierz mi jak zaczną się dziać jakieś jaja to na 100% akcja będzie na większą skalę od tej jaką prowadzili kibice Polonii W. GKS-u K. czy ŁKS-u. Nie wierzysz? Co do karnetu kupuję go na jedno i to samo miejsce odkąd powstał nowy stadion, więc nie pouczaj mnie co mam robić... Żeby nie było OT, miałem dużą nadzieję że po wpadce z Rumunem ruch w interesie transferowym będzie, były deklaracje, niestety jakie mamy wzmocnienia do tej pory każdy widzi. Jeszcze tydzień nadziei. Mecz z Ruchem należy traktować jako próbę generalną. Z konieczności nie można zagrać optymalnym składem na ligę tylko trzeba nadal będzie szukać...
Chodzilo mi o to czy chodizles na Wisle przed era Cupiala?
A wlasnie jak zaczely sie akcje w klubach wymienionych przez Ciebie to widac jak sie skonczylo. Akcja wyrzucania Wojciechowskiego czy akcja wyrzucania Ptaka z LKSu (akcje kibicow z przebranym facetem za ptaka). No i jak te klubu skonczyly widac wlasnie. Akcje kibicow przeciw wlascieila koncza sie dosc marnie dla klubu
Odpowiedz cytując