Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2013, 11:22
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Nie to nie kop we mnie bo jak chodziłem na Wisłę tak będę chodził. Ale jest to kop w klub.

Widzisz ja uważam że Wisła to zespół piłkarski, pracownicy, działacze, właściciel i oczywiście kibice. Przez kibiców rozumiem fanatyków, tych co dawniej na X siedzieli, pikników, sezonowców. To wszystko tworzy nasz klub.Gdy wszystkie te elementy współgrają i gdy jedna z tych grup nie będzie się uważała za jedynie prawdziwą Wisłę klub będzie rósł. Jeśli nie będziemy się staczać.
Ja .......ę. Czy wyście się z choinki urwali!?

W każdej odpowiednio licznej grupie losowo wybranych osób znajdzie się kilku mniej lotnych, za to z nadmiarem fantazji. Pomalowali asfalt, murek i kamienie, złapali ich i tyle. Koniec historii.

A jak ktoś nie może przeżyć tego niesamowitego wstydu i obciachu i czuje się za to współodpowiedzialny, to niech zasuwa nad Morskie Oko ze szmatą i rozpuszczalnikiem.

Jeśli głazów nie da się wyczyścić (gówno prawda), to niech się zgłoszą do mnie. Mam wykopane spore kamole z czasów zalewania fundamentów pod ogrodzenie, pewnie równie stare. Mogę im nawet gratis wydrapać "Byłem tu - Mieszko I" na którymś, to będzie pewnie zabytek klasy zerowej.

hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Ludzie wstańcie od monitora i przejdźcie się na spacer albo coś zróbcie bo wstyd to czytać ...

Wczoraj myślałem, że temat się w mediach wyczerpał , ale jednak nie ...

Wstaje dzisiaj rano, włączam RMF FM i pierwsza informacja w wiadomościach to o pseudokibicach Wisły Kraków którzy tam coś pomalowali
- NIE MA WAŻNIEJSZYCH SPRAW W TYM KRAJU ?

Gdzie my żyjemy ?

Jak zawsze temat zastępczy kibice ...
Brawo!

Rząd chce się dobrać do waszych emerytur, to trzeba znaleźć kolejnego wroga publicznego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2013 o godz. 11:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując