Karamazow napisał(a):

funkykoval:
Wymagasz odpowiedzi na swoje pytania, nie odpowiadając na wcześniej zadane? Bajki o tym, że nie jesteś partyjnym naganiaczem nie kupuję. Nie sądziłem, że pytanie o głosowanie na partię może być pytaniem intymnym na forum kibicowski. Po prostu chciałbym się dowiedzieć któż to jest taki realny?
Zaglądanie do cudzej kieszeni jest ulubionym zajęciem socjalistów. Korwin nie żyje jak biedak, wychował od groma dzieci, może nie miał czasu ani ochoty rozwijać biznes? Możesz nie wierzyć, ale są ludzie którzy osiągając pewnie status finansowy nie potrzebują jeszcze więcej kasy za cenę wolnego czasu.
|
Widzisz Mikke zaliczył w latach 90-tych wtopę biznesową - zdarza się....
Co do tego na kogo głosuję - powtarzam - nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje odnośnie kto lepszy a kto gorszy - na pewno nie zagłosuję na lewactwo (należy odróżnić od lewicy) w rodzaju SLD/Palikot/PPS Ikonowicza itd. Do tego lewactwa zbliżyła się PO. Czyli wiele nie zostaje do wyboru....
Karamazow napisał(a):

|
Kto napisał artykuł o Korwinie? Jest on na takim samym poziomie jak urywane cytaty wklejane przez intelektualistów na tym forum?
|
A może łatwiej przekonać się o tym bezpośrednio - sięgając po artykuł

? Wówczas możesz stwierdzić przy pomocy własnej głowy co jest paszkwilem a co nim nie jest, no chyba że wzorem lewactwa uznasz, że ważniejsze od wiedzy jest to co słyszę od Mikkego....
Karamazow napisał(a):

|
Piszesz o utopii, ale USA w XIX wieku chyba nie były mityczną Atlantydą tylko realnym państwem, który dzięki kapitalizmowi stworzył z niewiele znaczącego państwa najważniejszy kraj na świecie?
|
Sorry kolego nie będę Cię uświadamiał o tym, że to jakieś 150 lat temu - trochę od tego czasu w świecie się zmieniło - począwszy od globalizacji skończywszy na stosunkach ekonomicznych i społecznych.
Karamazow napisał(a):

|
Nie ze wszystkimi pomysłami Korwina się zgadzam, ale na naszej scenie politycznej prezentuje najbardziej zbieżne poglądy z moimi.Śmiać mi się tylko chce jak intelektualiści forumowi wklejają jakieś wyjęte zdania z kontekstu, ze słowem "Hitler" nie rozumieją niczego i są sobą zachwyceni, a najlepszy tekst jaki tu przeczytałem to oczywiście insidera10, który nazwał Korwina "idiotą".
|
Napisz z czym się zgadzasz. Wówczas będziemy mieli pewną jasność, bo pomysł z zawodową armią w wykonaniu aktualnie rządzących, doprowadził armię do totalnego upadku.
Pozdrawiam serdecznie
PS. Jedynej odpowiedzi jakiej domagam się to tego z czym w programie Mikkego się zgadzasz.....