york09 napisał(a):

A od Drozda dowiedziałem się że Polska dzieli się na wyborców PISu i bydło... ciekawe.
|
Nie tak szybko propagandzisto. To czego się dowiedziałeś wynika tyko z tępoty którą prezentujesz. Bo Polska dzieli się na Polaków którzy są dumni ze swojej historii i czują zobowiązanie wobec przodków którzy za Polskę ginęli. To są najczęściej wyborcy PiSu. Oraz bezmózgie stado głąbów sikających do zniczy i plujących na krzyż którego jednym celem jest walka z PiSem. Dlaczego ? Może propagandzisto wyjaśnisz inaczej, ale ja mam wrażenie że to po prostu komuchy i ich potomkowie w komuszym duchu wychowani. Ci co wstydzą się polskości, uważają ze jesteśmy zaściankiem bo pederaści nadal są uważani za dewiantów, a ludzie w niedzielę chodzą do kościoła. Oni by chcieli różowej flagi, latać po ulicach bez majtek, nazywać się europejczykami, a w kościołach robić dyskoteki. Zwyczajne bezpaństwowe, bezideowe bydło.
I żebyś propagandzisto nie myślał że te grupy są porównywalne. Tobie podobnych postępowców z pod znaku sztucznego penisa jest garstka, gdyby nie szmatławe media porządni ludzie nie powstrzymywaliby się od nazywania spraw po imieniu. A tak co bardziej pomylony może odnieść wrażenie, że sikających do zniczy bydlaków jest tylu co chodzących w niedzielę do kościoła.
ps. Zrozum komuszy propagandzisto, że podpieranie się "ekspertami" tvn24 jest z definicji śmiechu warte. Widać że jesteś pięknie otumaniony