AS82 napisał(a):

|
Jak ktoś ma inne poglądy od Ciebie , to pewnie mu muszą za to płacić, niezła logika. Do tego dodajmy ludzi pokroju Drozda , który wyzywa ludzi o innych poglądach od motłochu i już mamy obraz Polski jeśli wygra Kaczyński ,2005-2007 bis. Za długo było normalnie,widać Polacy znów sobie chcą zafundować dom wariatów.
|
A co jak nie motłoch buduje krzyże z puszek po piwie i sika do zniczy? Mam to bydło chwalić? W dupie mam poglądy skoro wystarczająco o ludziach pokroju ASa świadczy zachowanie. A przymykanie oczu na zwierzęce zachowania prowadzi o zezwierzęcenia, dla niektórych to jest normalne więc zapraszam do chlewa tam się poczujesz swojsko, a nie jak w domu wariatów kolego z innym zdaniem. No i w latach 2005-2007 nikt przeciwnikom gardeł nie podrzynał dopiero polityka miłości cudaka wyzwoliła takie humanitarne zachowania. Dla bydła to jest normalne, całe szczęście Polska to cywilizowany kraj i azjatyckiej dziczy się nie podporządkuje tylko sprawiedliwie ją oceni.
kamikaze napisał(a):

|
Napisałem prawdę i widzę, że pewnych ludzi zabolało i ma boleć. Dobry czerwony to martwy czerwony. Nie ważne czy chce zdejmować krzyże czy kanonizować brata.
|
Walczysz z czerwonymi i za przeciwnika obrałeś sobie Kaczyńskiego? Buchachacha ...
Mam nadzieję że rozumiesz jak śmieszny się stajesz