Wyświetl pojedynczy post
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2013, 22:03
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Słabe te paralele, ale niczego szczególnego po wcześniejszych wypowiedziach się nie spodziewałem. Korwin ma to do siebie, że sam na każdym kroku się kompromituje, więc nie muszę go obrzucać błotem, a wyłącznie będę cytował jego kocopoły.

Kapiszi czy za trudne do zrozumienia?
Nie musisz, ale obrzucasz? Towarzysz Bolek na forum? Cytuj sobie intelektualisto do woli, a ja jeśli pan intelektualista pozwoli będę bił panu brawo. Czekam na insidera z Najwyższego Czasu.
"a wyłącznie będę cytował jego kocopoły" - Los to kpiarz.

funkykoval:
Wymagasz odpowiedzi na swoje pytania, nie odpowiadając na wcześniej zadane? Bajki o tym, że nie jesteś partyjnym naganiaczem nie kupuję. Nie sądziłem, że pytanie o głosowanie na partię może być pytaniem intymnym na forum kibicowski. Po prostu chciałbym się dowiedzieć któż to jest taki realny?
Zaglądanie do cudzej kieszeni jest ulubionym zajęciem socjalistów. Korwin nie żyje jak biedak, wychował od groma dzieci, może nie miał czasu ani ochoty rozwijać biznes? Możesz nie wierzyć, ale są ludzie którzy osiągając pewnie status finansowy nie potrzebują jeszcze więcej kasy za cenę wolnego czasu.
Kto napisał artykuł o Korwinie? Jest on na takim samym poziomie jak urywane cytaty wklejane przez intelektualistów na tym forum?
Piszesz o utopii, ale USA w XIX wieku chyba nie były mityczną Atlantydą tylko realnym państwem, który dzięki kapitalizmowi stworzył z niewiele znaczącego państwa najważniejszy kraj na świecie?
Nie ze wszystkimi pomysłami Korwina się zgadzam, ale na naszej scenie politycznej prezentuje najbardziej zbieżne poglądy z moimi.Śmiać mi się tylko chce jak intelektualiści forumowi wklejają jakieś wyjęte zdania z kontekstu, ze słowem "Hitler" nie rozumieją niczego i są sobą zachwyceni, a najlepszy tekst jaki tu przeczytałem to oczywiście insidera10, który nazwał Korwina "idiotą".
...And Justice For All