Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 08:38
york09 napisał(a):Wyświetl post
Takie pierdoły to tylko w PISowskich mediach można znaleźć.
To jedyna "merytoryczna wypowiedź" na ktorą Cię stać w kwestii czarnych skrzynek TU-154? Kiepsko z tym PO, skoro jej "najwartościowszy" elektorat to takie ekscesy natury jak "bąki trzeba puszczać" Szpen, "klata" Pysio i pisofob "jedyna słuszna walka to jest walka z PiS-em" york9.

PS. Tak nawiasem mówiąc, to jak to w końcu jest z tym ponoć największym bezrobociem na wschodzie - tam gdzie wygrywa PiS? Wytknąłem Ci perfidne kłamstwo i manipulację w temacie politycznym, bez żadnej reakcji z Twojej strony.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

I notka Kano pokazująca pełny profesjonalizm komisji Millera. Nie tylko skorzystano z amatorskich zdjęć Amielina z 13.04, to jeszcze rysunek z raportu mający potwierdzać smoleńską beczkę Tu154 i kąty wyliczone przez komisję został ordynarnie spaprany (sfałszowany?).

Cytat:
Współpracownik Zespołu Parlamentarnego Marcin Gugulski zwrócił uwagę na to zdjęcie Siergieja Amielina i wykreślone na nim linie cięć. Efekt porównania kątów jest zaskakujący, komisji obcięto chyba fundusze na kątomierz, nie mówiąc już o przyzwoitym programie graficznym.

Linie ciągłe to linie pod właściwymi kątami 50° i 65°. Różnica między nimi a tym, co pokazała (oj, pokazała) komisja KBWL LP, wynosi – bagatela – 20°!

http://naszeblogi.pl/39314-komisja-millera-do-kata
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 26.06.2013 o godz. 10:19.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując