Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2013, 15:36
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czekoladowy orzeł w wersji różowej to żenada jakich mało i nic tego nie zmieni. AS-ie wyobrażasz sobie herb swojego klubu w wersji hipsterskiej na różowo wykonany z masy cukrowej? Osobiście nie wyobrażam sobie (L) zrobionej z piernika i polanej różowym lukrem.

Rozumiem ,że powyższy tort , bombka choinkowa i poduszka ,to też profanacja symboli klubowych...
A co z zajączkami z czekolady ,które sie pojawiaja na swieta Wielkanocy czy św.Mikołajach na Boże Narodzenie ,jak rozumiem to tez świętokradztwo na niebywałą skalę.
A wracając do czekoladowego orła, to został on ostatnio zlicytowany za sporą sumę i kasa została przekazana Domowi Dziecka , więc więcej było z tego orła pozytku niż z waszego ględzenia...

BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem post sanderussa, i różnica polega na tym, że twoi idole faktycznie donosili i mordowali Polaków. Sam tutaj pisałeś, że czytasz Fakty i Mity - w Faktach i Mitach pisywał nawet sam morderca księdza Popiełuszki. Twój idol Palikot biega z kwiatami do generała Jaruzelskiego, twoi idole z SLD zapraszają go do sejmu, a przecież Jaruzelski ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów, tysiące więzionych, torturowanych i represjonowanych Polaków, antysemickie czystki w wojsku pod koniec lat 60-tych, "homofobiczną" akcję hiacynt przeciwko gejom w latach 80tych.

Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych.

Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś

Koledze się już wcielenia internetowe pomyliły, czy też może poszedł światłą drogą Anny Grodzkiej i mamy się już zwracać per "koleżanko"?
Jacy moi idole mordowali Polaków , co ty pier**lisz ? To ,że rzekomo w FiM pisał morderca Popiełuszki mi sie nie podoba . Tak samo mi sie nie podoba ,że Palikot biega do Jaruzelskiego , ale tak niestety jest ,że walczy on o elektorat SLDowski i sie chce jemu przypodobać takimi ruchami. Jak tacy świeci jesteście to czemu do swoich szeregów PIS dokoptował sędziego Kryże ,który zamykał ludzi w Stanie Wojennym. To że PIS sie podlizuje klerowi ,zeby zyskać poparcie to ci nie przeszkadza, choć w sumie stosując twoją logikę, twoi idole podlizują się organizacji ,która prowadziła wojny krzyżowe, paliła ludzi na stosach a teraz chroni pedofilów w swoich szeregach. Też wielkiego powodu do dumy nie ma

sanderuss napisał(a):Wyświetl post
To byla odbita pileczka na twoje trollowanie ASie. Twoi idole sa tez odpowiedzialni za zbrodnie niepamieci na 122 ofiarach stanu wojennego.
Twórcy Stanu Wojennego nie są moimi idolami ,tak wiec nie wiem czemu mi to uparcie przypisujesz