emj10 napisał(a):

|
Czekoladowy orzeł w wersji różowej to żenada jakich mało i nic tego nie zmieni. AS-ie wyobrażasz sobie herb swojego klubu w wersji hipsterskiej na różowo wykonany z masy cukrowej? Osobiście nie wyobrażam sobie (L) zrobionej z piernika i polanej różowym lukrem.
|

Rozumiem ,że powyższy tort , bombka choinkowa i poduszka ,to też profanacja symboli klubowych...
A co z zajączkami z czekolady ,które sie pojawiaja na swieta Wielkanocy czy św.Mikołajach na Boże Narodzenie ,jak rozumiem to tez świętokradztwo na niebywałą skalę.
A wracając do czekoladowego orła, to został on ostatnio zlicytowany za sporą sumę i kasa została przekazana Domowi Dziecka , więc więcej było z tego orła pozytku niż z waszego ględzenia...
BBudowniczy napisał(a):

Przeczytałem post sanderussa, i różnica polega na tym, że twoi idole faktycznie donosili i mordowali Polaków. Sam tutaj pisałeś, że czytasz Fakty i Mity - w Faktach i Mitach pisywał nawet sam morderca księdza Popiełuszki. Twój idol Palikot biega z kwiatami do generała Jaruzelskiego, twoi idole z SLD zapraszają go do sejmu, a przecież Jaruzelski ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów, tysiące więzionych, torturowanych i represjonowanych Polaków, antysemickie czystki w wojsku pod koniec lat 60-tych, "homofobiczną" akcję hiacynt przeciwko gejom w latach 80tych.
Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych.
Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś 
Koledze się już wcielenia internetowe pomyliły, czy też może poszedł światłą drogą Anny Grodzkiej i mamy się już zwracać per "koleżanko"?
|
Jacy moi idole mordowali Polaków , co ty pier**lisz ? To ,że rzekomo w FiM pisał morderca Popiełuszki mi sie nie podoba . Tak samo mi sie nie podoba ,że Palikot biega do Jaruzelskiego , ale tak niestety jest ,że walczy on o elektorat SLDowski i sie chce jemu przypodobać takimi ruchami. Jak tacy świeci jesteście to czemu do swoich szeregów PIS dokoptował sędziego Kryże ,który zamykał ludzi w Stanie Wojennym. To że PIS sie podlizuje klerowi ,zeby zyskać poparcie to ci nie przeszkadza, choć w sumie stosując twoją logikę, twoi idole podlizują się organizacji ,która prowadziła wojny krzyżowe, paliła ludzi na stosach a teraz chroni pedofilów w swoich szeregach. Też wielkiego powodu do dumy nie ma
sanderuss napisał(a):

|
To byla odbita pileczka na twoje trollowanie ASie. Twoi idole sa tez odpowiedzialni za zbrodnie niepamieci na 122 ofiarach stanu wojennego.
|
Twórcy Stanu Wojennego nie są moimi idolami ,tak wiec nie wiem czemu mi to uparcie przypisujesz