Wyświetl pojedynczy post
patrzal-lca
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2013, 10:06
Nie chełpię się, ani nie mam ochoty na wycieczki osobiste. Nie rozumiem jednak, w jakim celu ktoś któryś raz z kolei pyta o wiek czy kompetencje. Mam w zwyczaju odpowiadać na zadane mi pytania i to uczyniłem, gdy ktoś wycieczkę osobistą skierował w moją stronę. Merytorycznie nie wnosi to nic do dyskusji i nie zamierzam więcej odpowiadać na tego typu pytania. Ostatnim pytaniem, na które odpowiadam a propos siebie samego, czy Miedzi Lca to "Dlaczego Baniak?" autorstwa "arti". Po rezygnacji i zakończeniu współpracy z poprzednim szkoleniowcem cel był jeden: otwarcie nowego rozdziału - zgłosiło się kilku kandydatów, w tym B. Baniak, który przedstawił wizję zespołu, dawał gwarancję ściągnięcia do klubu kilku renomowanych zawodników oraz miał potrzebne w ówczesnym czasie doświadczenie w pracy trenerskiej na poziomie nas zadowalającym. Po analizie kandydatur, propozycji ich sztabu oraz pracy z drużyną uznaliśmy, że "Bebeto" daję gwarancję rozwoju na oczekiwanym przez nas poziomie. Postawiono przed nim cel zrealizował. Obecnie analizujemy zakończony sezon i zastanowimy się, czy Baniak wciąż gwarantem rozwoju jest, czy też konieczne jest wzmocnienie na ławce trenerskiej. Temat zamknięty!

Jeśli kogokolwiek uraziłem, masz wystarczająco dużo dystansu, by przeprosić urażonych. Jest to forum Wisły Kraków, w której się wychowałem jako piłkarz i byłoby miło, gdyby skupiono się na wymianie argumentów, a nie ciągłych pytaniach o kompetencje czy wiek. Pozdrawiam forumowiczów.
Odpowiedz cytując