Drozd napisał(a):

Faktycznie godzina rejestracji w sieci przemówienia dotyczącego katastrofy na kilka godzin prze katastrofą to rzeczywiście zabawne.
A jak ten fakt ma ośmieszyć dążących o prawdy to chyba tylko Ty wiesz, bo "sekta" jest tylko jedna... pancernych brzozowców, kto inny wbrew empirycznym wyliczeniom wierzy że urwanie skrzydła jest możliwe?
|
Spokojnie, takich wrzutek było mnóstwo, od helu po lipne odgłosy dobijanych rannych i porwanie samolotu do Mandżurii. Na zdrowy rozsądek : skoro nagranie było w sieci już kilka godzin przed katastrofą, to myślisz że nikt wówczas nie zwrócił na nie uwagi?
Tak jak napisałeś jest już sekta pancernej brzozy, więc nie tworzmy na siłę sekty pancernego wehikułu czasu
edit: Drozd, ja nie piszę o odgłosach wystrzałów (bo te chyba każdy słyszał), tylko o rzekomych odgłosach dobijanych rannych typu "Nie strzelajcie" "Panie prezydencie" itp, które miały nagrać się na filmie Koli, a szczęśliwie ktoś z polonii australijskiej je odszyfrował

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"