Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2013, 22:14
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Taki wolfy walnie ogólnikowo, że Legii pomagają sędziowie, a jak wyliczyłem błędy przeciwko Legii i pokazałem z nimi filmik, to mistrz robienia z siebie znawcy do tej pory nie odpisał mi na tamten komentarz. Chyba go zatkało, że okazało się, że jest...kłamczuszkiem
Mnie się nawet tego filmiku nie chciało oglądać. Widziałem wał na Wiśle, z waszych meczy oglądałem jeszcze ten a Amicą i - szczerze - powinniście go kończyć w dziesiątkę (Kosecki). No i jeszcze rękoczyny Jędrzejczyka - ale nie pierwszy to raz uchodzi waszym coś takiego płazem (choćby Grzelak przed naszym meczem z wami, wtedy kiedy C+ załatwił wam absencję brutala Boguskiego).

Więcej waszych meczy w tym sezonie nie widziałem, to się specjalnie nie produkuję, ale przez lata sporo się tego uzbierało.

W ankiecie C+ 72% piłkarzy uważa, że sędziowie pomagają Wam w meczach u siebie. Jakby Ci to powiedzieć - jest nas wielu

Coś jeszcze na koniec - nie jest sztuką zebrać kilka sytuacji i udowadniać, że sędziowanie było legit. Tylko, że sędzia może dla jednych gwizdać po aptekarsku, a drugim puszczać płazem nawet niedopuszczalne zachowania. Zawodnicy przeciwnika się wkurzają, łapią kartki, a w tym czasie Legioniści mogą kosić równo z trawą... Ot - gra Legia Warszawa.

Problem tej dyskusji tkwi w tym, że wolfy często nie ma ani czasu, ani ochoty dyskutować z warszawskimi napinaczami. Na przyszłość możesz więc sobie odpuścić. Chyba że Ci zależy - wtedy udowadniaj do woli i co tylko zechcesz.

Co do mistrzostwa Wdowczyka - mnie ono śmierdziało od początku, zanim jeszcze zgarnęli go do Wrocławia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.06.2013 o godz. 22:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując