Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2013, 17:50
Proud napisał(a):Wyświetl post
Masa wolnych z okolic pola karnego w końcówkach (mając w składzie Edsona czy Kiełbowicza) oraz Wdowczyk na ławce są dość symptomatyczne. Nie mówię, że na 100% ale ciężko mi uwierzyć, że gość, który kupował w jednym klubie i go nie złapano, nie kombinował w innym.
i znów zero konkretów. Wskaż mi rzuty wolne z okolic pola karnego w końcówkach, które były podyktowane NIESŁUSZNIE.

Sztandarowy przykład rzutu wolnego w końcówce, który jest często powoływany w tym znaczeniu co piszesz, to wolny w meczu z Koroną...z okolic 35-40 metra. Rzeczywiście, gol jak murowany.

Tak ogólnikowo to ja Ci mogę przepchnąć każdą teorię.

Czyli Wisła też robi wałki, bo ma w zespole Gargułę? Ktoś tam u Was jeszcze był, kto w przeszłości brał udział w korupcji.

W tym sezonie dzieje sie podobna rzecz. Mimo, iż sędziowie Legii nie pomagali, to idzie teoria, że mistrz kupiony. W jednym meczu był wielbłąd na korzyść Legii, czyli z Wami. W sporej liczbie spotkań były kardynalne błędy przeciwko Legii, ale tego nikt nie widzi, albo nie chce dostrzec.

Taki wolfy walnie ogólnikowo, że Legii pomagają sędziowie, a jak wyliczyłem błędy przeciwko Legii i pokazałem z nimi filmik, to mistrz robienia z siebie znawcy do tej pory nie odpisał mi na tamten komentarz. Chyba go zatkało, że okazało się, że jest...kłamczuszkiem
Odpowiedz cytując