Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2013, 12:20
Palikot który dostaje przelewy z tajemniczych spółek na Cyprze których nie rozlicza, wplaty po 10 tysiakow dostawał podczas kampani od studentów jako ostoja uczciwości.Padłem/
AS82 odpowiem choć wiem że do ciebie pewnie nie dotrze.Wiesz czemu Jarek ma długi? Dlatego że nie chciał trzymać chorej matki w szpitalu i wydał majątek na sprzęt,lekarzy i pielęgniarki w swoim domu.Poświęcał się dla rodziny.Ktoś kto odda wszystko dla rodziny wart jest bycia premierem czy prezydentem Polski choćby mia ł poglądy z którymi bm się nie zgadzał Tak ...właśnie ten który poświęca się dla najbliższych, nie ma majątku w Szwajcarii czy na Cyprze, ten który nigdy nie był widywany z agentami obcych służb, nie lobbował za wyprzedawaniem majątku. To jest oczywiste mimo że retoryka socjalna nie jest moja bajką to ten człowiek ma idee , jest uczciwy i jest lata świetlne jak człowiek przed Tuskami,Palikotami, Komorowskimi czy innymi Kwachami .Najbardziej rozwala mnie argument lemingów wtórnych że on tylko chce władzy....k....a jakby wszyscy inni nie chcieli ,po to poszli do polityki a nie po to żeby mieć kilka zdjęć w Sejmie. Tyle że Kaczor chce innej Polski a inni chcą kariery naszym kosztem. Dziwię że że jeszcze jest tylu tumanów w Polsce którzy tego nie łapią
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej