0 22 napisał(a):

Wreszcie? Przecież od miesięcy jestem naczelnym demaskatorem, piszę wprost ile i jakich przelewów dokonałem i tak dalej.
A poważnie to podziwiam Twoją żelazną konsekwencję. Przypominasz mi sobie podobnych z 2006 roku. Wtedy też była wielka krzywda, spisek, dokładał się nawet Wielki Skrzywdzony Terminarzem Trener (coś jak dziś!) . I teraz już może nawet połowa ankietowanych wierzy, że 2006 było kupione tip top. Rozkręcasz więc coś co już dawno wymyślono. Wbijasz sobie coś do głowy, tworzysz w niej odpowiednią atmosferę i za 3-4 lata Twój mózg, mający wyraźne problemy z odróżnieniem prawdy i fałszu jak na zawołanie będzie odpowiadał, że 2013 to kupiony na tip top - pamiętasz wszak atmosferę tamtych dni.
Genialne. Choć jednocześnie mocno awangardowe. Rozumiem, że można tak manipulować mózgami dzieci i debili. Ale swoim własnym? Po co? By łatwiej znosić frustracje? No, chyba nie, bo przecież jak ktoś nie kupuje produktu Twojego mózgu to się robisz agresywniejszy. O co więc chodzi? Wolontaryjny eksperyment?
Do pogadania za 3 lata o atmosferze
|
To ile tych tytułów ma Legia? 9,10,11,12? Za zeszły sezon też sobie doliczasz bo w końcu byliście blisko? Zapomniałem o głupim fakcie, że ty się brzydzisz manipulacjami.