Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2013, 09:28
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
nie mam za bardzo czasu teraz dokladnie opisywać, jak ktoś chce szczegóły to niech mi sie przypomni prywatnie po weekendzie bo teraz nie dam rady. Ale ogólnie to tak:
- przyszły sezon - musimy dalej spłacać duże długi, ale to na pewno juz ostatni tak sezon. Szalenstwa nie bedzie w okienku bo nie ma za co.
- transfery - wyselekcjonowani są już zawodnicy. Ma przyjść dwóch klasowych zawodników i jak powiedział Bednarz na pozycje napastnika i ofensywnego pomocnika. Trzeci jak sie uda - lewy obrońca. Reszta to nie bedą wzmocnienia tylko uzupelnienia.
- biała gwiazda - od przyszlego sezonu niemożliwa, od kolejnego już tak.
- Sarki jeszcze Bednarza nie przekonał - ma ustalone kontrakty z dwoma prawymi pomocnikami, jakbysmy zrezygnowali z Sarkiego.
- trenerem Smuda albo ktoś innych (ten czech?). Bednarz obiecał, że 3 czerwca zostanie przedstawiony nowy trener. W skrocie to tyle. Spłacamy długi po Basałąju, i dlatego jest jak jest.
- ze słów Bednarza dało sie wywnioskować, że z Kosą nie przedłużymy. Powiedział, że decyzja kto zostaje a kto nie została już podjęta, ale najpierw chce o tym poinformowac zawodników.
- Bunoza był na testach, ale na dzień dzisiejszy tematu transferu nie ma. Zażyczył sobie tyle od Belgów, że jeszcze dochodzą do siebie.
Myślę, że wielu by się ze mną zgodziło. Napisz krótką relację ze spotkania i wyślij do adminów jak artykuł na stronę główną bo sporo ludzi to interesuje.
Odpowiedz cytując