mateusz212 napisał(a):

nie mam za bardzo czasu teraz dokladnie opisywać, jak ktoś chce szczegóły to niech mi sie przypomni prywatnie po weekendzie bo teraz nie dam rady. Ale ogólnie to tak:
- przyszły sezon - musimy dalej spłacać duże długi, ale to na pewno juz ostatni tak sezon. Szalenstwa nie bedzie w okienku bo nie ma za co.
- transfery - wyselekcjonowani są już zawodnicy. Ma przyjść dwóch klasowych zawodników i jak powiedział Bednarz na pozycje napastnika i ofensywnego pomocnika. Trzeci jak sie uda - lewy obrońca. Reszta to nie bedą wzmocnienia tylko uzupelnienia.
- biała gwiazda - od przyszlego sezonu niemożliwa, od kolejnego już tak.
- Sarki jeszcze Bednarza nie przekonał - ma ustalone kontrakty z dwoma prawymi pomocnikami, jakbysmy zrezygnowali z Sarkiego.
- trenerem Smuda albo ktoś innych (ten czech?). Bednarz obiecał, że 3 czerwca zostanie przedstawiony nowy trener. W skrocie to tyle. Spłacamy długi po Basałąju, i dlatego jest jak jest.
- ze słów Bednarza dało sie wywnioskować, że z Kosą nie przedłużymy. Powiedział, że decyzja kto zostaje a kto nie została już podjęta, ale najpierw chce o tym poinformowac zawodników.
- Bunoza był na testach, ale na dzień dzisiejszy tematu transferu nie ma. Zażyczył sobie tyle od Belgów, że jeszcze dochodzą do siebie.
|
Myślę, że wielu by się ze mną zgodziło. Napisz krótką relację ze spotkania i wyślij do adminów jak artykuł na stronę główną bo sporo ludzi to interesuje.